Petr81 Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Takže bych to viděl v 20.00 v Boleslavi, sraz u McDonalda u Olympie a přejedem společně k hlavnímu vchodu. Mr. Baurák případně dorazí později kdyz to nestihnu na 8 tak mezi 8-9 bych tam byl urco Čím dřív tím líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Projedeš kolem tý benzínky co jsem tě vyzvedával o vánocích a hned za ní sjedeš směr Jičín, zůstaneš v odbočovacím pruhu, po pravé straně uvidíš nákupní centrum, benzínku a za ní McDonald. Odbočíš doprava k tomu a přijedeš k McDonaldu na parkoviště. To zvládneš radsi tam nalep cedule voe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 no budu se snazit to zvladnout dik peto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 radsi tam nalep cedule voe Máš ještě v kufru tu plachtu, že bysme jí vyvěsili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 perfektni fotky , dekujiiiiiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 radsi tam nalep cedule voe Máš ještě v kufru tu plachtu, že bysme jí vyvěsili uz je uklizena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 radsi tam nalep cedule voe Máš ještě v kufru tu plachtu, že bysme jí vyvěsili uz je uklizena škoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 radsi tam nalep cedule voe Máš ještě v kufru tu plachtu, že bysme jí vyvěsili uz je uklizena škoda octavia jdu papat pa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 A ja uz sem po jidle ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 mno to se mate - ja pro vsi jistotu jeste neobedvam, bo do ted sem tu stlacila kilo a pul bananu chiquita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 mno to se mate - ja pro vsi jistotu jeste neobedvam, bo do ted sem tu stlacila kilo a pul bananu chiquita To znam ... jak si koupim banany tak je dokazu za vecir sporadat ) 6 kousku mi nedela problem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 mi tu s tim jeste pomahal dastysek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 mi tu s tim jeste pomahal dastysek No jo tak vy ste na to 2 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 mno to se mate - ja pro vsi jistotu jeste neobedvam, bo do ted sem tu stlacila kilo a pul bananu chiquita Chápu to správně, že jsi zbodla kila a půl banánů . Já je rád, ale tohle bych teda nezkousnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 mi tu s tim jeste pomahal dastysek Pes papá banány? To teda čumím. Ten náš je nerad. Chutnají mu jahody. Bez šampaňskýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 chapes to spravne - je to aj se slupkama, ale ty mel dastos - bylo to cca 8 bananu - fakt mnamka - jela sem to od rana do ja nevim kdy, ale uz tu proste nejsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 (editace) Jak jsem se bavila s MartinemRS, tak jsme probrali co ti nasi milacci jedi a tez rikal, ze ta jejich fenka je vsezravec - u labradoru to asik nebude nic zvlastniho a to vam nekdy vyfotim, jak dastysek pije kolu nebo sampus a ji kiwi Editováno: 14. Duben 2006, autor: Katka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Jak jsem se bavila s MartinemRS, tak jsme probrali co ti nasi milacci jedi a tez rikal, ze ta jejich fenka je vsezravec - u labradoru to asik nebude nic zvlastniho a to vam nekdy vyfotim, jak dastysek pije kolu nebo sampus a ji kiwi Jo u nasich pes i segry pes ty taky sezerou vsecko !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Jak jsem se bavila s MartinemRS, tak jsme probrali co ti nasi milacci jedi a tez rikal, ze ta jejich fenka je vsezravec - u labradoru to asik nebude nic zvlastniho a to vam nekdy vyfotim, jak dastysek pije kolu nebo sampus a ji kiwi Aby ho nebolelo bříško Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 tak jsem napapan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Jak jsem se bavila s MartinemRS, tak jsme probrali co ti nasi milacci jedi a tez rikal, ze ta jejich fenka je vsezravec - u labradoru to asik nebude nic zvlastniho a to vam nekdy vyfotim, jak dastysek pije kolu nebo sampus a ji kiwi Jinak ten muj milacek zere jen NATURAL :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 tak jsem napapan Co si mel dobreho ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Co si mel dobreho ? kureci kousky s hranolkama...a jedno male pivecko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Co si mel dobreho ? kureci kousky s hranolkama...a jedno male pivecko Dobryyyyyyyy .. ja si dal pikantni veprovou smes s ryzi a k tomu jednu KOFOLU :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Katka Vloženo 14. Duben 2006 Sdílet Vloženo 14. Duben 2006 Aby ho nebolelo bříško to si myslim ze ne, bo mu ta strava moje vyhovuje vic jak psi - tu me vetsinou vyzvrati ven, ale dela to uz od stenete... veterinar rikal, ze to se snad casem podda, a bude zrat to co pesani maji bastit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky