Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Aby ho nebolelo bříško  ;)

to si myslim ze ne, bo mu ta strava moje vyhovuje vic jak psi - tu me vetsinou vyzvrati ven, ale dela to uz od stenete... veterinar rikal, ze to se snad casem podda, a bude zrat to co pesani maji bastit ;)

Jednoduchej recept ... nic jineho nez tu psi bych mu nedaval ;)

Vloženo

Já měl rybí fílé po kavkazsku /nějaky sos/ s brambory. Taky dobrý.

Přátelé jdu teď něco dodělat, pak dom protože musím s autem do servisu a pokud by jsme se již náhodou neviděli tak se na Vás zítra v 20 těším v Boleslavi ;)

Vloženo
Já měl rybí fílé po kavkazsku /nějaky sos/ s brambory. Taky dobrý.

Přátelé jdu teď něco dodělat, pak dom protože musím s autem do servisu a pokud by jsme se již náhodou neviděli tak se na Vás zítra v 20 těším v Boleslavi ;)

telefon mam tak kdyz tak zavolam ;)

Vloženo

Telefon nemam tak nezavolam ... muj 608 456 403

Vloženo

tvuj nechceme :smich::smich:

/cry

Vloženo

Skoda , chtel jsem sebou vzit |

<---------------------------------

Vloženo

jenze prave ta psi strava dastosovi nejede - spis takto - sni to, ale telo to vubec nestravi - doktor mi doporucil mu davat prave jen krmivo pro psy, ale pak sam videl, ze dastysek slabne a nic krom vody nestravil, takze ubiral i na hmotnosti, proto jsem rada, ze aspon neco stravi a jeste k temu dostava tablety jako formu doplnku stravy :) a tloustne az bych pomalu rekla, ze by se mela nasadit dietka :D

Vloženo
Skoda , chtel jsem sebou vzit |

<---------------------------------

no to muzes :o;)-_-

:D Kulturka co ? Kdyz ja na KOZY nejsu :-) Ja mam radsi kdyz ma baba peknej zadecek :-) To mi je pak jedno jestli nahore ma velikost 1 nebo 5 :D:t

Vloženo
:D Kulturka co ? Kdyz ja na KOZY nejsu :-) Ja mam radsi kdyz ma baba peknej zadecek :-) To mi je pak jedno jestli nahore ma velikost 1 nebo 5 :D:t

:D chlap :smich:

vetsina z chlapu tvrdi, ze nejvic obdivuje na zenskych prdelku a je mu jedno, jakou velikost maji poprsi - kecy... chlap prvne kam kouka tak jsou prsa, pak mozna az ten zadek :p

Vloženo

tak tomu bych rozumnel pane ;)

Vloženo
:D  Kulturka co ? Kdyz ja na KOZY nejsu :-) Ja mam radsi kdyz ma baba peknej zadecek :-) To mi je pak jedno jestli nahore ma velikost 1 nebo 5    :D  :t

:D chlap :smich:

vetsina z chlapu tvrdi, ze nejvic obdivuje na zenskych prdelku a je mu jedno, jakou velikost maji poprsi - kecy... chlap prvne kam kouka tak jsou prsa, pak mozna az ten zadek :p

Tak to se devce pletes .... ja se vzdy zasadne koukam na zadecek :-) ... Pak shlednu celou postavu, oblicej a pak mozna az prsa ;)

A kdyz uz reaguju tobe tak tvuj zadecek se mi libi !!! -_-

Vloženo
Tak to se devce pletes .... ja se vzdy zasadne koukam na zadecek :-) ... Pak shlednu celou postavu, oblicej a pak mozna az prsa ;)

no ale kdyz ji potkas ja jde proti tobe tak ja zacinam oblicejem...ale je pravda ze nejaky je lepsi videt jen ze zadu ;)

Vloženo

ja su spokojena se svym zadeckem, to ano, ale na tom DVD tedy jako nic proti me, ale mozna by to chtelo nejaky ten cm ubrat... :)

Vloženo
Tak to se devce pletes .... ja se vzdy zasadne koukam na zadecek :-) ... Pak shlednu celou postavu, oblicej a pak mozna az prsa  ;)

A kdyz uz reaguju tobe tak tvuj zadecek se mi libi !!!  -_-

no ale kdyz ji potkas ja jde proti tobe tak ja zacinam oblicejem...ale je pravda ze nejaky je lepsi videt jen ze zadu ;)

No kdyz de proti me tak zacnu celkovou postavou ... pak samo oblicej atd

Vloženo
A kdyz uz reaguju tobe tak tvuj zadecek se mi libi !!!  -_-

ja su spokojena se svym zadeckem, to ano, ale na tom DVD tedy jako nic proti me, ale mozna by to chtelo nejaky ten cm ubrat... :)

ALe prdlacky ... nech jak to je :-) Idealka !!! :)

Vloženo

tak ten celkovy umelecky dojem jsem preskocil to beru jako samozrejmost ;)

Vloženo

Jojo ... zensky to je proste umeni :-) To je krasa ...

Vloženo

Jojo ... zensky to je proste umeni :-) To je krasa ...

Jj, přesně tak pane kolego ;)

Vloženo

A můj 608 163 234 ;)

Mam Te !

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...