Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

takze pomaloucku se to uz blizi - se tesis, co tatko?? :p

V Pribrami bylo hezky, chvili slunicko a pak chvili zalezlo pod mracky, ale dalo se to vydrzet... :)

Vloženo
takze pomaloucku se to uz blizi - se tesis, co tatko?? :p

V Pribrami bylo hezky, chvili slunicko a pak chvili zalezlo pod mracky, ale dalo se to vydrzet... :)

těším už, aby tu byl sice pak asi budu litovat, ale to k tomu patří

Vloženo

casem ti to uz ani neprijde... mi dneska petr doveze prcka - na jednu stranu mi trosku utne ta volnost co byla ale na druhou stranu je to strasne fajn, kdyz vis ze to ditko mas - pro me je to jediny clovicek o kterem vim, ze me ma rad, jen se zatim moc neprojevuje v tom, ze by mel rad aj auta :smich: ale v sobotu jej beru do letnan tak snad se zacne trosku zajimat :)

Vloženo
casem ti to uz ani neprijde... mi dneska petr doveze prcka - na jednu stranu mi trosku utne ta volnost co byla ale na druhou stranu je to strasne fajn, kdyz vis ze to ditko mas - pro me je to jediny clovicek o kterem vim, ze me ma rad, jen se zatim moc neprojevuje v tom, ze by mel rad aj auta :smich: ale v sobotu jej beru do letnan tak snad se zacne trosku zajimat :)

hihi no to víš, že se mu začnou líbit ;)

Vloženo
ahoj Raďo

Ahoj Jene , opět si ukazal skvělou práci při tvorbě DVD :specool: povedené velmi povedené -_-

jéé kuju za pochvalu ted je to už zase o krůček hezčí než to první ;)

Vloženo

a zrovna vcera jsme se bavili o mych zamkach, ze... no nezavidim ti to... zaslepit - jedine reseni...

Vloženo
a zrovna vcera jsme se bavili o mych zamkach, ze... no nezavidim ti to... zaslepit - jedine reseni...

jojo budu muset!!! <_<

Vloženo

dekuji petre, aj Vam a vsem preji hezke svatky :)

Vloženo
DĚLÁŠ SI SRANDU :angry:

nevim sice proc, ale ne nedelam - kazdy ma pravo na to prozit HEZKE svatky.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...