BadyS Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Hodky hodky doprovodky dejte aspoň litr vodky nedáte-li litr vodky poblijem Vám všechny schodky....adiooos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Hody, hody, doprovody pijem všechno kromě vody Nazdááár Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Hody, hody, doprovody pijem všechno kromě vody Nazdááár Vody bolo dost zdar jak svina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zbyněk Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Hody, hody, doprovody pijem všechno kromě vody Nazdááár Vody bolo dost zdar jak svina čus tak co žiješ nebo jseš pod obraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 a hele koledníci nebo spíš ožralí kolednícíi co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 houbelec já dneska jen na chlebíčkách ted jsem se vrátil z vysočiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 houbelec já dneska jen na chlebíčkách ted jsem se vrátil z vysočiny jj to Ti tak žeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 jj to Ti tak žeru no tož jistééě,já si dám až večer pr. sem řídil abych se dostal domou...ale mělo to pozitivum....všichni chlopi ožralí a nechali řidit své polovičky a na dálnici všici 120km/h :D takže čistej průlet dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 jj to Ti tak žeru no tož jistééě,já si dám až večer pr. sem řídil abych se dostal domou...ale mělo to pozitivum....všichni chlopi ožralí a nechali řidit své polovičky a na dálnici všici 120km/h :D takže čistej průlet dnes jj já Ti věřím ...ty chlasčeš jeno m na srazech máš SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 jj já Ti věřím ...ty chlasčeš jeno m na srazech máš SZ jj ted si na to přišel...ted koukám na tu besídku taky máš SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 thx za radu to už vím dávno z vlastní zkušenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 já jsem dnes v práci...po hokeji se tu z amnou staví vitto se zu chtějí vidět romantický výhled na Prahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Breeee vecir mladezi ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 dobry vecer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Zdar chlapci : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Custe vsici :-) // jakpak se mame po vikendu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 zdar jak sviňa chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Custe vsici :-) // jakpak se mame po vikendu ? Já teda unaveně od pátku zavřenej v dílně a makal na kastli před chvili sem stáhl DVD zkouknul to a mazec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 zdravim martina, michala a kaju... ja jsem decent unaven...ted jsem prijel z prahy z hokeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 zdar jak sviňa chlapi Ahooj Kájo tak jak už ty ledky svítej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 zdravim martina, michala a kaju...ja jsem decent unaven...ted jsem prijel z prahy z hokeje Ahoj Baui cos tam dělal prosim tě ? prodával párky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 zdravim martina, michala a kaju...ja jsem decent unaven...ted jsem prijel z prahy z hokeje Jo sem nasranej ze sparta nevyhrala :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 zdravim martina, michala a kaju...ja jsem decent unaven...ted jsem prijel z prahy z hokeje Ahoj Baui cos tam dělal prosim tě ? prodával párky? ale hovno koukal jsem na finale Sparta-Slavia voe...zkurvenej Turcan stejne musel bejt cinklej jinak to neni mozny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Jo sem nasranej ze sparta nevyhrala :-( to je neštěstí teda jak to je teda 3:2 na serie nebo???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Jo sem nasranej ze sparta nevyhrala :-( no to ja taky...super atmosfera 16182 lidi...fakt super jen skoda ze uz se dnes neslavilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky