krysarr Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 zdravim martina, michala a kaju...ja jsem decent unaven...ted jsem prijel z prahy z hokeje Jo sem nasranej ze sparta nevyhrala :-( Ja mam radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Jo sem nasranej ze sparta nevyhrala :-( to je neštěstí teda jak to je teda 3:2 na serie nebo???? jj 3:2 vede sparta...dalsi se hraje v patek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Ja mam radost mazej pryc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Bady:ledky svítí Jirko a Michale jsem potěšen,že SPARTA nevyhrála Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 jj 3:2 vede sparta...dalsi se hraje v patek tak mám teda dobré info z rádia ....ty woe 3dny zavřenej bez TV netu apod. na dílně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 zdravim martina, michala a kaju...ja jsem decent unaven...ted jsem prijel z prahy z hokeje Jo sem nasranej ze sparta nevyhrala :-( Ja mam radost Jardo zdar a moje řeč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 dalsi se hraje v patek a přijedou tím svazovým žukem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Bady:ledky svítíJirko a Michale jsem potěšen,že SPARTA nevyhrála bez komentare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Bady:ledky svítíJirko a Michale jsem potěšen,že SPARTA nevyhrála bez komentare Asi tak !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 hezký večer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 hezký večer Ahojky Ivanko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 hezký večer Ahojky ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 ahoj badysku jak je v OV? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 hezký večer ahoj ivanko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 ahoj badysku jak je v OV? černo...jako vždy jinak pršelo jak sem přijel...ted už oká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 hezký večer ahoj přežila jsi ten dnešek bez újmy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Bady:ledky svítíJirko a Michale jsem potěšen,že SPARTA nevyhrála bez komentare Jirko,třeba to vyjde jinej rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Ájoj Bauí u nás taky pršelo a zrovna jak jsme vyjeli na kolech a jak jsme dojeli dom tak začal svítit oskar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvanaII Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 hezký večer ahoj přežila jsi ten dnešek bez újmy? Ahoj no jasně dokonce mě přijel vyšmarovat i malý Vašíček z Prostějova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 ahoj přežila jsi ten dnešek bez újmy? ja bych rek ze to vyjde letos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Dobrý večer přeji přátelé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 u nás taky pršelo a zrovna jak jsme vyjeli na kolech a jak jsme dojeli dom tak začal svítit oskar klasika tady největší chcanec když sem potřeboval vybalit auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Dobrý večer přeji přátelé Ahoj pane ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 17. Duben 2006 Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Dobrý večer přeji přátelé Ahoj pane ! Zdar, zdar. Kdy zas dáme Boleslavskou akci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 17. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2006 Dobrý večer přeji přátelé zdarek kolego Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky