Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Pánové,jdu hodit sprchu a do postele ;) . Přeji dobrou noc :D

Tak brou noc !!!

Vloženo
Vitto je trumbelín:p :D:smich:

No jisteeeeeeee kolego ! Cus jak je ?

Vloženo
Cau chlape !

kurňa leze na mě spaní a potím se jak vrata vod chlíva hrůza a zétra zas hoknit ;)

Tak slez z mlade a prestanes se potit !!! -_-

Vloženo
Cau chlape !

kurňa leze na mě spaní a potím se jak vrata vod chlíva hrůza a zétra zas hoknit ;)

Tak slez z mlade a prestanes se potit !!! -_-

:smich::smich:

Vloženo (editace)
Tak slez z mlade a prestanes se potit !!!  -_-

Ta je zrovna opět v řiti u rodičů,ale právě sem udělal několik kroků k tomu ji nahradit jiným modelem ::' chlazení sem vyřešil pistáciovou zmrzlinou -_--_--_-

Editováno: , autor: Borg
Vloženo
Tak slez z mlade a prestanes se potit !!!  -_-

Ta je zrovna opět v řiti u rodičů,ale právě sem udělal několik kroků k tomu ji nahradit jiným modelem ::' chlazení sem vyřešil pistáciovou zmrzlinou -_--_--_-

No a jak ji teda nahradis ?

Vloženo
No a jak ji teda nahradis ?

dyť sem psal že jiným modelem ::':)B)

A kdepak ho mas ? Pochlub se :-)

Vloženo
A kdepak ho mas ? Pochlub se :-)

velmi nedaleko ;) tak akorát,hlavně je aktivnější a po všech stránkách i lépe stavěná B) víc neprozradím ;)

Vloženo

tak viktor šel už domů a moc se mu tu u mě v práci líbilo i Zuza byla spokojená dali jsem kafe pokecali a jeli dom já si jdu lehnout bropu všem

Vloženo
tak viktor šel už domů a moc se mu tu u mě v práci líbilo i Zuza byla spokojená dali jsem kafe pokecali a jeli dom já si jdu lehnout bropu všem

Dobrou panacku !!!

Vloženo

dobrou Jene -_--_--_--_-

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...