Host MichalF Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Tak sem zpet, dal sem si Jeleni steak s hranolkama k tomu brusinky a hruska ... mnammnammnam si pekne zeres panacku pán je odborník pán je znalec.nesežere každého vuřta jako ty Jako zverinkou nepohrdnu co si budem povidat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Tak sem zpet, dal sem si Jeleni steak s hranolkama k tomu brusinky a hruska ... mnammnammnam si pekne zeres panacku Ty jo bylo to vazne luxusni !!! to verim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 pán je odborník pán je znalec.nesežere každého vuřta jako ty uz zase mele nemysly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 já mám zvěřinu taky rád.jenom ne na předním nárazníku,kapotě,okně nebo tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 já mám zvěřinu taky rád.jenom ne na předním nárazníku,kapotě,okně nebo tak jsi ji v zivote jinde nemel ty kecko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 pán je odborník pán je znalec.nesežere každého vuřta jako ty uz zase mele nemysly ten malej hajzlík nedá pokoj.asi ti ukopnu čepičku až na tebe narazím v zahrádce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 já mám zvěřinu taky rád.jenom ne na předním nárazníku,kapotě,okně nebo tak Jo to ja taky ... malem sem ji potkal v sobotu cestou z Bolky .... srna nastesti uz lezela a zajicci taky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 pán je odborník pán je znalec.nesežere každého vuřta jako ty uz zase mele nemysly ten malej hajzlík nedá pokoj.asi ti ukopnu čepičku až na tebe narazím v zahrádce Neboj ted si od nej odpocines ... bude se zase flakat nekde ... : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 já mám zvěřinu taky rád.jenom ne na předním nárazníku,kapotě,okně nebo tak jsi ji v zivote jinde nemel ty kecko mezi náma je dost velkej věkovej rozdíl.takže nechápu jak si můžeš bejt tak jistej.divočinou se cpu od mala.samej myslivec v rodině.ty si viděl zvěř akorát na obrázkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 ten malej hajzlík nedá pokoj.asi ti ukopnu čepičku až na tebe narazím v zahrádce ja cepicu nenosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Neboj ted si od nej odpocines ... bude se zase flakat nekde ... : jj mas pravdu...dnes vecer naposledy a pak az mozna na konec tydne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 ten malej hajzlík nedá pokoj.asi ti ukopnu čepičku až na tebe narazím v zahrádce ja cepicu nenosim trpaslík s kšiltovkou.memáš foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 trpaslík s kšiltovkou.memáš foto nemam foto...nenosim rikam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Kuciiii ... ja bych si dal jeste ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 trpaslík s kšiltovkou.memáš foto nemam foto...nenosim rikam kdy jsi naposled viděl opravdickýho trpaslíka kromě sebe ráno v zrdcadle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Kuciiii ... ja bych si dal jeste ... tak z5 do restaurace nebo výlet do lesa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 trpaslík s kšiltovkou.memáš foto nemam foto...nenosim rikam kdy jsi naposled viděl opravdickýho trpaslíka kromě sebe ráno v zrdcadle? nekoukam do zrcadla...jsou moc vysoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 proto jsi se nechal ostříhat,ale na to stačí obyčejná stolička.malej vzrůstem i mozečkem.tak se zeptej rád ti poradím .neboj se víš,že tě mám rád jak vlastního trpaslíka jiříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 proto jsi se nechal ostříhat,ale na to stačí obyčejná stolička.malej vzrůstem i mozečkem.tak se zeptej rád ti poradím .neboj se víš,že tě mám rád jak vlastního trpaslíka jiříku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 To sou mi debaty ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 copak jiříku.klid zbraním.to je ale pěkný den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 To sou mi debaty ! občas to neuškodí.on to má náš malej takhle rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 To sou mi debaty ! občas to neuškodí.on to má náš malej takhle rád Tak to pak jo ... sviti vam tam taky slunicko ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 18. Duben 2006 Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 Asi neee co proto mi nechcete odpovidat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Duben 2006 copak jiříku.klid zbraním.to je ale pěkný den ja jsem v klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky