Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Silne kafe...ale o Blave som to uz pocul, ze je to tam na dennom poriadku. Co je vsak horsie nez ukradnutie laptopu z auta, je ukradnutia auta celeho. V Blave v tychto obchodnych centrach sa to uz udajne kradne na objednavku. Chces novu A4, X5 atd...zlodeji tam maju urcite svojich ludi (aj medzi SBS), dostanu tip a idu na to...

Ja sa Blave vyhybam zdaleka...snazim sa tam neparkovat vobec a len cez Blavu prechadzam dalej :)

Vloženo
Silne kafe...ale o Blave som to uz pocul, ze je to tam na dennom poriadku. Co je vsak horsie nez ukradnutie laptopu z auta, je ukradnutia auta celeho. V Blave v tychto obchodnych centrach sa to uz udajne kradne na objednavku. Chces novu A4, X5 atd...zlodeji tam maju urcite svojich ludi (aj medzi SBS), dostanu tip a idu na to...

Ja sa Blave vyhybam zdaleka...snazim sa tam neparkovat vobec a len cez Blavu prechadzam dalej :)

Pokud ho jim jde o vykradení a už jdou po tobě, pak je to snad i lepší než rozmlácený okna :feve:

Vloženo (editace)

... no ale ked musis tak musis :feve: ja sa tam sice zjavim len obcas no vzdy trpnem ci najdem auto tam kde som ho odparkoval

Editováno: , autor: martino
Vloženo

Já nechápu lidi, kteří vysednou z auta, odcházejí a zamykají až jsou několik metrů od auta. Někde jsem viděl video, jak dovnitř během téhle chvilky stihnul naskočit chlápek posedávající na obrubníku.

Příbuzný měl dřív Toyotu a taky. Přijel z práce, odešel od auta a zamknul dálkovým. Druhý den dopoledne k němu přišla přítelka a jestli prý mu nevadí, že má odemčené auto. Když šla kolem jeho auta, náhodou si všimla že nebliká dioda. Tak zkusila otevřít dveře a otevřela. Zádrhel byl v tom že auto při zamykání sice zablikalo, ale nezamklo se. Takže je možný, že pár týdnů stávalo jeho auto všude možně odemčené :wacko: Já od té doby co jezdím, mám vždycky ve zvyku zkusit jestli je auto opravdu zamčené než od něj odejdu...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...