Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

dej nam tady aj fotku Lu s mimcem ;) jinac opravdu vydarene miminko :specool: sis dal zalezet, vid :p

Vloženo
dej nam tady aj fotku Lu s mimcem ;) jinac opravdu vydarene miminko :specool: sis dal zalezet, vid :p

no tak takovou ještě nemáme bo se Lu nechce nechat fotit, že prej není učesaná atd...jako ženská by jsi to měla znát....zítra je uvidíš oba ;)

Vloženo
no tak takovou ještě nemáme bo se Lu nechce nechat fotit, že prej není učesaná atd...jako ženská by jsi to měla znát....zítra je uvidíš oba ;)

ja uz to neresim, fotoaparaty od jiste doby ignoruji... no snad zitra dorazim.

Vloženo
tatínek je druhý člověk ke kterému se nejvíce tulím  :smich:

kvásnej mimís :D hezký Honzíku :specool::worthy:D

Jojo, Honza se snazil o sto pero, je to videt! -_-;)

to muselo bejt materiálu :smich::smich:

Vloženo

Aspon kybl :p

to nejmín :smich: ,on nám honzík řekne sám :smich::smich:

Vloženo

Aspon kybl :p

to nejmín :smich: ,on nám honzík řekne sám :smich::smich:

Nejsem si jistej, ze to chci slyset :smich: Ale urcite se mu kluk poved! :specool:-_-

Vloženo
jo Járo sám Jirka ví jaká je to práce udělat kluka se pak musíš přijít zeptat odborníků ;):smich:.....to víš, že mi radili chlapi v práci co mají kluky ;)

Necham si pak poradit, i kdyz to jeste par let doufam nebude aktualni ;) Ale kazda rada dobra -_-:smich:

Vloženo
jo Járo sám Jirka ví jaká je to práce udělat kluka se pak musíš přijít zeptat odborníků ;):smich:.....to víš, že mi radili chlapi v práci co mají kluky ;)

Necham si pak poradit, i kdyz to jeste par let doufam nebude aktualni ;) Ale kazda rada dobra -_-:smich:

járo jako první zkus soulož,pak se uvidí :smich::smich::smich:

Vloženo

Voe, my sme zatim u francouzaku, s timhle na me nechod, to je pro decka :p:smich:

Vloženo

Voe, my sme zatim u francouzaku, s timhle na me nechod, to je pro decka :p:smich:

já vím soulož je zábava chudých,bohatí chodí hrát golf a tenis :smich::smich:

• o 8 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...