Květen 12, 200619 r dej nam tady aj fotku Lu s mimcem jinac opravdu vydarene miminko sis dal zalezet, vid
Květen 12, 200619 r Autor dej nam tady aj fotku Lu s mimcem jinac opravdu vydarene miminko sis dal zalezet, vid no tak takovou ještě nemáme bo se Lu nechce nechat fotit, že prej není učesaná atd...jako ženská by jsi to měla znát....zítra je uvidíš oba
Květen 12, 200619 r no tak takovou ještě nemáme bo se Lu nechce nechat fotit, že prej není učesaná atd...jako ženská by jsi to měla znát....zítra je uvidíš oba ja uz to neresim, fotoaparaty od jiste doby ignoruji... no snad zitra dorazim.
Květen 12, 200619 r tatínek je druhý člověk ke kterému se nejvíce tulím kvásnej mimís hezký Honzíku Jojo, Honza se snazil o sto pero, je to videt!
Květen 12, 200619 r tatínek je druhý člověk ke kterému se nejvíce tulím kvásnej mimís hezký Honzíku Jojo, Honza se snazil o sto pero, je to videt! to muselo bejt materiálu
Květen 12, 200619 r tatínek je druhý člověk ke kterému se nejvíce tulím kvásnej mimís hezký Honzíku Jojo, Honza se snazil o sto pero, je to videt! to muselo bejt materiálu Aspon kybl
Květen 12, 200619 r tatínek je druhý člověk ke kterému se nejvíce tulím kvásnej mimís hezký Honzíku Jojo, Honza se snazil o sto pero, je to videt! to muselo bejt materiálu Aspon kybl to nejmín ,on nám honzík řekne sám
Květen 12, 200619 r tatínek je druhý člověk ke kterému se nejvíce tulím kvásnej mimís hezký Honzíku Jojo, Honza se snazil o sto pero, je to videt! to muselo bejt materiálu Aspon kybl to nejmín ,on nám honzík řekne sám Nejsem si jistej, ze to chci slyset Ale urcite se mu kluk poved!
Květen 12, 200619 r Autor jo Járo sám Jirka ví jaká je to práce udělat kluka se pak musíš přijít zeptat odborníků .....to víš, že mi radili chlapi v práci co mají kluky
Květen 12, 200619 r jo Járo sám Jirka ví jaká je to práce udělat kluka se pak musíš přijít zeptat odborníků .....to víš, že mi radili chlapi v práci co mají kluky Necham si pak poradit, i kdyz to jeste par let doufam nebude aktualni Ale kazda rada dobra
Květen 12, 200619 r jo Járo sám Jirka ví jaká je to práce udělat kluka se pak musíš přijít zeptat odborníků .....to víš, že mi radili chlapi v práci co mají kluky Necham si pak poradit, i kdyz to jeste par let doufam nebude aktualni Ale kazda rada dobra járo jako první zkus soulož,pak se uvidí
Květen 12, 200619 r jo Járo sám Jirka ví jaká je to práce udělat kluka se pak musíš přijít zeptat odborníků .....to víš, že mi radili chlapi v práci co mají kluky Necham si pak poradit, i kdyz to jeste par let doufam nebude aktualni Ale kazda rada dobra járo jako první zkus soulož,pak se uvidí Voe, my sme zatim u francouzaku, s timhle na me nechod, to je pro decka
Květen 13, 200619 r jo Járo sám Jirka ví jaká je to práce udělat kluka se pak musíš přijít zeptat odborníků .....to víš, že mi radili chlapi v práci co mají kluky Necham si pak poradit, i kdyz to jeste par let doufam nebude aktualni Ale kazda rada dobra járo jako první zkus soulož,pak se uvidí Voe, my sme zatim u francouzaku, s timhle na me nechod, to je pro decka já vím soulož je zábava chudých,bohatí chodí hrát golf a tenis
Květen 15, 200619 r Tady ma nevestu Honzo... ;) @krysarik Ti pak poradíme Dobra tedy, zatim zkusim zdokonalit ty francouzaky :
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.