Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

zbyno jak nema cenu????

bys prespal do nedele a je to ne?

mista se drzet nebudou, bude to namichany...chceme dat rada fabia a rada octavia jenze kdyz nas jede jen 18 tak to budou fabky i u nas...ach jo...budeme za dementy..je nas 150 a prijede nas dvacet..bezva

zbyno jak nema cenu????

mista se drzet nebudou, bude to namichany...chceme dat rada fabia a rada octavia jenze kdyz nas jede jen 18 tak to budou fabky i u nas...ach jo...budeme za dementy..je nas 150 a prijede nas dvacet..bezva

tak uvidime treba nas bude vic.... ;) na mimon taky vypadalo ze nas bude malo a kolik nas nakonec bylo ;)

zbyno jak nema cenu????

uhh fakt jen 18 :o

Pro ty co se ještě nerozhodli - safra hlavně práglaři máte to za rohem tak kókéte dorazit nebo dostanete od Moravy na řepu máte účast povinó a žádný ale. ::'

no cekal jsem teda vic to je pravda :(:(

vcera jsem mluvila s Petrem81 - prijedou na chvilku v sobotu...

vcera jsem mluvila s Petrem81 - prijedou na chvilku v sobotu...

na chvilku no to se poseru????

tak to je 20ks

nebot maji oslavy, takze by sme mohli byt radi, ze aspon dorazi na tu chvilku... co kocht, martinRS, garny?? vite nekdo jestli jedou??

Martin jede...Garny nevím a druhej Martin(Kocht) nevím

martin a garny myslim ze urcite...a ty oslavy bez komentare :(

garnyho zjistim - jedu ted za nim kvuli autu.

Martin jede...Garny nevím a druhej Martin(Kocht) nevím

jj s martasem jsem mluvil vcera a ted mu jeste budu volat protoze mam decent problem ;)

y jo budu muset dneska umejt auto ho mám pořád zaprášený hmmm a nebo se na to vykáknu třeba to ofouká :smich:

y jo budu muset dneska umejt auto ho mám pořád zaprášený hmmm a nebo se na to vykáknu třeba to ofouká :smich:

ja mam umyto ale pro jistotu vsak vite co :smich::smich:

zbyno jak nema cenu????

se nezlob :( prostě na den to namá cenu. A samotnýmu se mi tam zase nechce.

tak to je konec tohle :(

já to chápu dyk já sám budu jako satelit chvíli tam budu pak ne a pak se zase vrátím jen doufám, že po mě nebudou chtít dvoje vstupný :(

já to chápu dyk já sám budu jako satelit chvíli tam budu pak ne a pak se zase vrátím jen doufám, že po mě nebudou chtít dvoje vstupný :(

to vis ze ne...to je na celou dobu ;)

no jen , aby ;)

no jen , aby ;)

to je tutovka ;)

tak asi dlasi coz je 21 :(

zbyno jak nema cenu????

se nezlob :( prostě na den to namá cenu. A samotnýmu se mi tam zase nechce.

Zbynďo zlobíš i já se chci přejet podívat a nechám doma děti samotné :D

No jeste ze se tam ukazou cekatele -_- jako ja a Fugenbunt jinak vas tam bude 5 a 1/2 :smich::smich::smich:

no jeste ze vas mame...ale myslim ze uz dlouho cekatele nebudete ;)

tak ze martin a petr zitra rano prijedou ;)

Nevím jestli jste počítaly i se mnou - sice jsem psal že asi dorazím ale už je to na 99% ale asi kolem desáté v sobotu!

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.
[[Template core/front/widgets/relatedContent is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.