Aleix Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 ahoj, prosim o radu mam octavii rs a chtel bych tam novy pop off ventil schanel jsem bidrin mk2 twin port ale uz je stazenej a dal se nevyrabi tak bych chtel poradit jinou variantu. nechci zadny "tuningovy" kterej by tam byl jen kuli zvuku. dekuju za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 čest, bidrin je mrdka, to nechtěj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://highperformanceparts.cz/sekvencni-membranovy-blow-off-ventil-ssq--verze-iii-hks-style-18t.1094 Nejlepší volba na trhu. Další varianty neposlouchej, věř mi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 29. Březen 2010 Sdílet Vloženo 29. Březen 2010 A ještě jedna věc, jmenuje se to blow off ventil, pop off je něco jinýho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 31. Březen 2010 Sdílet Vloženo 31. Březen 2010 co je vlastně blow off ventil, promin jsem amater!? Koukám že je to na 1.8T a jde to taky na 1.9 TDI...co to dělá a nedělá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.