Publikováno Září 17, 201014 r Zdravim vsetkych LPGeckarov. Uvazujem o montazi LPG do auta, ale dozvedel som sa, ze sa musi znova absolvovat TK a EK. Je to pravda? Pretoze do tych kontrol sa mi moc nechce, kedze som ich absolvoval cca pre 2 mesiacmi a bolo tam par veci, ktore mi pustili len vdaka mensej pozornosti. Diky za odpoved.
Září 17, 201014 r u nás v česku se nemusí, namontuje se auto, pak zaevidování na odboru dopravy za 50 Kč, nic víc.....
Září 17, 201014 r Ano, je to pravda. EK, TK musi mat datum neskorsi ako datum prestavby. prave tento tyzden to riesim, inac mi to na obvodnom urade nechceli na podatelni zobrat. EK, TK boli za 58 eur - drahsia prave koli LPG, ziadost o zapis musela byt s kolkom 6 eur. ja som to mal podobne, na kontrolach som bol v maji, musel som znova. Odbor dopravy vyda novy technicak, potom s nim treba ist na policiu. Aktualizacia : Policajti chcu 12 eurovy kolok a doklady o zakonnej poistke. Uz mi to pride ako vypalnicky stat. Policajti sa do telefonu sekli, pri okienku im uz stacil len 6 eurovy kolok a zelena karta. Dali razitko, vybavene na pockanie Upraveno Říjen 14, 201014 r od slant
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.