Přejít na obsah

Lokutus

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Lokutus

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • First Post Vzácný
  • Conversation Starter Vzácný

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Tak uchyceni motoru bylo Ok....Zajel sem do servisu zda me nezmeri kompresni tlaky..... 1 pist 14 bar 2 pist 12.5 baru a 3 pist 8baru..... takze bud KO ventily nebo ze prej pistni krouzky....stim ze se to da poznat striknuti oleje do pistu a znova odzkuset tlaky.....po striknuti oleje se tlak zvednul na 12baru..... Udajne je nato Chemie ktera by dokazala uvolnit pistni krouzek ale je to 50/50....opravdu neco takoveho existuje?jak se takovy pripravek jmenuje? A jake pistni krouzky byste pripadne doporucili?
  2. Ahoj mas nejake prispevky ohledne HTP  .....mam uplne stejny problem jak si to nakonec vyresi????Přijde mi, že jak HTP začne zlobit, je to na pytel. Mě to blbne jen u prvního startu v daném dni. Prostě naskočí motor, otáčky tak 2-3 vteřiny cca 600 ot/min a buď to zdechne a nebo vyskočí cca na 1000-1200 ot/min a už běží normálně. Jen bych řekl, že se ten motor více chveje než třeba htp u tchána. Ale dělala se taková menší GO motoru a kdo ví, zda tam něco nepodelali. 

  3. Ahoj Tomus nekoukal sem ale podivam se a nafotim pripadne natocim video....nepoznam zda je uchyceni dobre nebo uz spatne
  4. Ahoj clenove fora, zakoupil vuz skoda fabia II 1.2HTP 44KW kod motoru CHFA.....rok 2011.Mam problem s velikou vybraci motoru ktera se prenasi na volant a do sedacky,....Vím ze vybrace u tohoto motoru sou bezne ale myslim ze ume to je až moc.Sou nove svicky a take zapalovaci civky---nove vsechny filtry a to i palivovej....nove rozvody novej olej...Zadnou chybu to nehlasi :/Auto jede dobre a taha umnerne k vykonu.Startovani je v pohode...jednou max dvakrat se stalo ze to jakoby strilelo do sani a velice zridka lehce zakolisaji otacky.......Pri nastartovani sou lehce zvisené otacky ty pak klesnou na 950 Setkal se stim nekdo????odbornik okolo opavy krnova?
×
×
  • Vytvořit nový...