Přejít na obsah

becza4

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení becza4

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Tak jsme to vyzvednul ze servisu, a závada rovnou mrkla na technika co mi to vezl z parkoviště. Samozřejmě jsem neplatil nic. Takže nakonec jen pozitiva, dal jsem si krásný kardio 7 km ze servisu po odevzdání a 7 km do servisu pro vyzvednutí a umyli mi zadarmo auto. No a ještě mě čeká kardio dvakrát na druhej pokus, jenže příští tejden mám dlouhou cestu, tak budu zase dva tejdny jezdit s chybovou hláškou. Aspoň to nemá oranžovou ikonku na tachometru, z toho bych byl nervózní.
  2. Děkuju za tipy, mrknu na ty parkováky, ale nevím jestli s nima uhádám tu platbu rovnou. Tuším, ale, že neujedu ani 10 km aby mi to zase nevyskočilo a pak po nich budu chtít peníze napět. SW by mi měli přehrát poslední, ale baterku nemám jak zkontrolovat. Pokud se problém zase objeví (jakože vsadím boty že jo) a parkováky budou ok, tak budu chtít po servisu ať zkontrolují baterku.
  3. Mám stejný problém, hlásí mi to, že mám očistit přední sensory, které jsem očistil už dvakrát bez výsledku, ale občas nastartuju a je všechno OK. Občas nastartuju, všechno ok, a třeba po kilometru se mi problém objeví když zastavuju na křižovatce. občas to po nastartování nahlásí, že není k dispozici brzdící asistent a hned potom ta hláška o špinavých předních senzorech. Dal jsem to do servisu, dneska mi volali, že to chtělo jen vyčistit, od těch much co jsem přivezl na předním nárazníku, tak jsem ji řekl, že už jsem to několikrát čistil ale že problém to nevyřešilo, jim to prý problém nedělá. Zítra to jedu vyzvednout, a jako reklamaci mi to neuznají, takže jim zaplatim za práci as 1500, a čekám, že jim do půl hodiny od opuštění servisu budu volat, že mám zase problém a pojedu si nazpět pro těch 1500. Achjo, radost mi to nedělá, docela bych to chtěl vyřešit. To cinkání a chybová hláška že mám špinavý senzory mě moc nebaví. Pokud někdo přijdete na to, co to doopravdy je, byl bych vděčnej.
×
×
  • Vytvořit nový...