PhetiQ Vloženo 24. Prosinec 2010 Vloženo 24. Prosinec 2010 Zdravim, dneska jedu na posledni chvili nakupovat darky, zastavim na krizovatce a najednou mi zacne vibrovat cele auto a blikat kontrolka elektroniky motoru. Zastavil jsem, vypnul motor, nastartoval, ale problem pretrvava. Hlavne pri pridavani plynu v nizsich otackach jsou ty vibrace citit. Je mi jasny, ze s tim musim hned po svatcich do servisu, ale zajima me, jestli uz nekdo resil stejny problem, at vim, na co se pripravit. Mam 1.8 T, najeto 100 000. Diky a preju hezke svatky ;-) Citovat
michaell Vloženo 25. Prosinec 2010 Vloženo 25. Prosinec 2010 JJ. na 90% trafo. Osobně bych s tím moc nejezdil, nevím jestli tenhle Motronic umí odpojit vstřikovací ventil při výpadku, jde o to aby jsi nepoškodil katalyzátor. Citovat
AAAdam Vloženo 10. Únor 2014 Vloženo 10. Únor 2014 Toto jsem řešil minulý týden. Nechal jsem vyměnit svíčky plus jedna cívka k svíčce na 2. válci, a je po problému, motor běží jak hodinky. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.