Klokos Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 (editace) Zdravím, před měsícem jsem koupil 2 roky starou O2. V autě je navigace Cruise bez CD měniče. Máte někdo zkušenost s připojením a ovládáním Apple iPod? Aux nechci Editováno: 27. Prosinec 2010, autor: Klokos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokos Vloženo 27. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 Nejraději bych se vydal cestou MDI, ale nevím zda do tohoto modelu půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2010 www.xcarlink.cz není problém namontovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokos Vloženo 28. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2010 www.xcarlink.cz není problém namontovat.. Vyzkouším toto a ozvu se! Columbus počka:)) http://www.mp3auto.cz/skoda/125-adapter-ipod-iphone-vstup-pro-autoradio-skoda/ Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokos Vloženo 29. Prosinec 2010 Autor Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 (editace) No... po chvilce hledání jsem zjistil, že zařízení nepodporuje ID3 tag (název skladby). Při představě, že mám plný iPhone muziky, která se jmenuje "Track 001 - Track 999" mi jde mráz po zádech. Poradí někdo řešení, které umí ID3? A ještě dotaz... Umí Columbus + MDI box + kabel iPhone zobrazit ID3 tagy? Díky Editováno: 29. Prosinec 2010, autor: Klokos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.