chameleon710 Vloženo 3. leden 2011 Sdílet Vloženo 3. leden 2011 pri nastartovani ale aj pocas jazdy (vsimol som si to najma pri prechode nerovnostou al. v zakrute) vychadza spod odkladacej skrinky u spolujazdca take "pukanie", je to pomerne hlasne kedze je to dost zretelne pocut pri zapnutom radiu ... mate s tym skusenosti? (Octavia II 1.9Tdi DSG, 09/2006) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 Pravdepodobne ti klepu motorceky(zmiesavanie vzduchu) klimy, alebo sa ti tre palubka o predne sklo pred spolujazdcom, alebo ti praska pri zohriati mriezka ofuku predneho skla. Toto vsetko sa deje aj u mna a uz na to s...m 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chameleon710 Vloženo 4. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2011 (editace) sklo sa mi trie o palubnu dosku tiez, ale to je iny zvuk ... asi to budu tie motorceky - da sa to nejako opravit al. len vymenit? cenu neviete? Editováno: 4. leden 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 Hladaj tu na tomto fore to je podrobne popisane ... tusim vrzajici klimatronic, alebo nieco podobne. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 4. leden 2011 Sdílet Vloženo 4. leden 2011 Tu to je: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chameleon710 Vloženo 4. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2011 (editace) Tu to je: hladal som podobny problem ale neuspesne, vdaka. Taktiez mam climatronic, auto mam od septembra, pukat zacalo teraz ako sa ochladilo na zimu. EDIT: presiel som si ten link, teplotu mam nastavenu na maxime, pukat zacne hned po starte cca 10sec, a zhruba kazdych 5min sa to zopakuje, najviac to pozorujem ked rypnem do vytlku, predpokladam teda ze su to tie klapky. Ked to chcem pozriet staci vybrat odkladaciu schranku, ci musi ist palubovka von? Cenu novych klapiek neviete? Editováno: 4. leden 2011, autor: chameleon710 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 Mám podobný problém.Zkoušel jsem hodně věcí od vycpávání mezírky u skla až po rozdělání pylového filtru a zkoušení jestli tam není nějaká chybka.Nenašel jsem nic. Takže jsem si začal dávat nahlas rádio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.