Brett01 Vloženo 5. leden 2011 Sdílet Vloženo 5. leden 2011 Zravim priznivce znacky skoda. Stal jsem se rovnez majitelem octavie 12/2010 a chtel bych se zeptat zda je bezne, ze pri dennich svetlech me sviti i zadni svetla vcetne osvetleni spz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabaton Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 (editace) Ahoj, mám rovněž OII 12/2010 a při svícení denními světly v předních mlhovkách mi osvětlení SPZ a světla zadní skupinové svítilny nesvítí. Nemáš - li přední mlhovky, nebo využíváš - li denní svícení hlavními světlomety, je osvětlení zadní části vozu samozřejmostí. Editováno: 6. leden 2011, autor: Sabaton Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 6. leden 2011 Sdílet Vloženo 6. leden 2011 Pri dennim sviceni svetly pro denni sviceni maji dle predpisu svitit jen ty. Da se pres pocitac naprogramovat i svitici zadek, ale uz to odporuje vyhlasce. (ackoli dle rozumu je to bezpecnejsi) Pokud je dennim svicenim mysleno automaticke rozsviceni potkavacich svetel, pak je sviceni i vzadu v poradku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brett01 Vloženo 6. leden 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2011 tak to jsem zvedav co me reknou ve skodovce. V manualu pisou, ze pro nektere zeme muzou zadni svetla svitit spolecne se svetly pro denni sviceni,kde vsak nesviti osvetleni RZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_h Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 (editace) Ked naprogramuješ denne svietenie na amerika-svietia iba predne svetla,ked vložiš do programu europa-tak ti svietia predne a zadne sv. Editováno: 10. leden 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.