swina62 Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Mozte mi prosim poradit. Mam octaviu II com. a pri zapnuti smerovky do prava mi blika smerovka do lava, pripadne opacne a to hlavne pri pouziti iba 3jiteho bliknutia, no uz sa mi stalo, ze som smerovku uplne zapol blikala spravne no po otocen i volantu tak, ze cvakla packa zacala blikat opacna smerovka! Mam s tym problem hlavne vo velkej zime, cize teraz a packu som uz vymenil za novu (mam aj tempomat). Samozrejme v servise je vsetko ok! Co s tym poradte prosim? Uz mi z toho j..e a myslim, ze je to dost nebezpecne, hlavne pre vodicov za mnou............dakujerm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Škrabi Vloženo 1. Únor 2011 Sdílet Vloženo 1. Únor 2011 Mozte mi prosim poradit. Mam octaviu II com. a pri zapnuti smerovky do prava mi blika smerovka do lava, pripadne opacne a to hlavne pri pouziti iba 3jiteho bliknutia, no uz sa mi stalo, ze som smerovku uplne zapol blikala spravne no po otocen i volantu tak, ze cvakla packa zacala blikat opacna smerovka! Mam s tym problem hlavne vo velkej zime, cize teraz a packu som uz vymenil za novu (mam aj tempomat). Samozrejme v servise je vsetko ok! Co s tym poradte prosim? Uz mi z toho j..e a myslim, ze je to dost nebezpecne, hlavne pre vodicov za mnou............dakujerm Mne se to stalo jen jednou ,ráno cestou do práce, sraloseto cca 2hod, Cestou domů naprosto v pohodě ,bylo to asi před rokem.V té době jsem dával octu do servisu na rozvody tak jsem se na to ptal mechanika a ten říkal, že je to v páčce blinkrů a měla být vyměněná v garanci,ale předchodzí majitel se na to vykašlal nebo to nevěděl.Od té doby mi to neudělalo.Mám pořad tu samou s nefunkčním tempomatem. Mám r.v. 2004 1,9 77kw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.