Přejít na obsah

Chyba smeroviek

swina62

Doporučené příspěvky

Mozte mi prosim poradit.

Mam octaviu II com. a pri zapnuti smerovky do prava mi blika smerovka do lava, pripadne opacne a to hlavne pri pouziti iba 3jiteho bliknutia, no uz sa mi stalo, ze som smerovku uplne zapol blikala spravne no po otocen i volantu tak, ze cvakla packa zacala blikat opacna smerovka! Mam s tym problem hlavne vo velkej zime, cize teraz a packu som uz vymenil za novu (mam aj tempomat). Samozrejme v servise je vsetko ok!

Co s tym poradte prosim? Uz mi z toho j..e a myslim, ze je to dost nebezpecne, hlavne pre vodicov za mnou............dakujerm

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mozte mi prosim poradit.

Mam octaviu II com. a pri zapnuti smerovky do prava mi blika smerovka do lava, pripadne opacne a to hlavne pri pouziti iba 3jiteho bliknutia, no uz sa mi stalo, ze som smerovku uplne zapol blikala spravne no po otocen i volantu tak, ze cvakla packa zacala blikat opacna smerovka! Mam s tym problem hlavne vo velkej zime, cize teraz a packu som uz vymenil za novu (mam aj tempomat). Samozrejme v servise je vsetko ok!

Co s tym poradte prosim? Uz mi z toho j..e a myslim, ze je to dost nebezpecne, hlavne pre vodicov za mnou............dakujerm

Mne se to stalo jen jednou ,ráno cestou do práce, sraloseto cca 2hod,

Cestou domů naprosto v pohodě ,bylo to asi před rokem.V té době

jsem dával octu do servisu na rozvody tak jsem se na to ptal mechanika a ten říkal,

že je to v páčce blinkrů a měla být vyměněná v garanci,ale předchodzí majitel se

na to vykašlal nebo to nevěděl.Od té doby mi to neudělalo.Mám pořad tu samou

s nefunkčním tempomatem.

Mám r.v. 2004 1,9 77kw.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...