Fonci Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 zdravím všechny hledal jsem ale odpověd jsem nenašel tak proto píši sem, Mám OII r.v. 2005 a při jízdě kolem 120km/h začínám slyšet průvan vycházející od zpětných zrcátek jak u řidiče tak u spolujezdce nevítě někdo čímto nebo případně jak to odstranit? jinak jsem tam nechal dát folie a oni sundali tapec atd taže to asi bude mít souvislost s jejich montáží.. předem děkuji za každou užitečnou info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 Aerohluk v oblasti predných dverí: Reklamácia : Aerohluk od predných dverí pri rychlosti okolo 100km/h (hluk podobný nájazdu vozidla na bielu okrajovú čiaru na vozovke) Príčina: Plošné lícovanie dverí spôsobuje vibrácie prachového tesnenia v oblasti horného A-stĺpika Postup opravy: Prelícovanie dverí na hornom pante Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonci Vloženo 14. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 myslíš že to je tím? co myslíš tím prelicovanie? když sundal tapec tak jsem myslel že to má nějakou souvislost stím že tam je třeba někde špatně dané těsnění nebo tak něco.. vycházíto jako od ofuku na okno jak jsou zpětná zrcátka nikde jinde ne!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 (editace) tu je foto,aj ked sa mi zdá,že je to SUPERB II... Editováno: 14. Březen 2011, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonci Vloženo 14. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 aha takže stačí vyměnit těsnění co je na dveřích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Březen 2011 Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 tesnenie by som ani nepovedal,skôr to nastaviť na hornom pante dverí... ukáž to nejakému karosárovi,on už by si mal vedieť rady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonci Vloženo 14. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2011 aha zkusím se zítra zeptat co a jak díky za informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.