Listy Vloženo 2. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2006 Dobrý den, zajímal by mne rozdíl v kvalitě tunerů Pioneer DEH-P4800MP a Panasonic CQ-C3503N. O tuneru Pioneer „D4Q“ jsem četl a myslím, že je hodně dobrý, ale o tuneru Panasonic „Alphatuner V“ jsem nezjistil vůbec nic. Může mi někdo poradit? Jinak Pioneeru dávám přednost, protože věřím v jeho vyšší kvalitu, ale Panasonic má zas možnost zeleného podsvícení a já mám zeleně podsvícenou palubku, tak myslím, že by to zase víc ladilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Listy Vloženo 5. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Tak už jsem se asi rozhodl. Vítězem se stal Clarion DXZ 468RMP. Jenom mám problém najít prodejnu kde ho mají, nebo jsou schopni aspoň objednat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Tak už jsem se asi rozhodl. Vítězem se stal Clarion DXZ 468RMP. Jenom mám problém najít prodejnu kde ho mají, nebo jsou schopni aspoň objednat. Ja kupoval hodne autoradii ZDE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Zvolil jsi dobře a pokud by jsi chtěl ten Clarion tak stačí jen říct resp. napsat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Já ho mám a asi půjdu do /////A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rimos Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Já ho mám a asi půjdu do /////A Taky bych sel do /////A, ale nenasel sem zadne s bluetooth . Takze Pioneer...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whiskadelic Vloženo 8. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2006 Tak už jsem se asi rozhodl. Vítězem se stal Clarion DXZ 468RMP. Jenom mám problém najít prodejnu kde ho mají, nebo jsou schopni aspoň objednat. Ja kupoval hodne autoradii ZDE http://www.mh.cz/index.php?page=radia-clarion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.