JanSuperb Vloženo 17. Duben 2011 Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 (editace) Zdravim je tu nekdo kdo by me prehral v navi jazyk + menu z nemciny na cestinu a kolik by ta sranda stala? nejlepe okoli zlinskeho kraje. a da se nekde sehnat specifikace modelu? procesor, pamety, displej adt? a jeste rozumim tomu spravne ze bez tmc boxu mi to nepojede na maxika a multifunkcni volant ikdyz tam mam vyvody can-high a can-low (puvodni radio symphony) kdyz ma ta dx vyvody can?prosim porad te mi nejak se v tom ztracim:( Editováno: 17. Duben 2011, autor: JanSuperb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 22. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2011 4b0919894a zdravim pojede mi tento tmc box na superbovi s Bckovou navigaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 23. Duben 2011 Sdílet Vloženo 23. Duben 2011 to je canový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 23. Duben 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2011 no jo ale na druhem foru pisi ze v superbovi nepojede:(tak jaka je pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 27. Duben 2011 Sdílet Vloženo 27. Duben 2011 Zdarec, přivezl jsem si Supíka z Německa a DX mám v němčině, takže se taky přikláním, jestli někdo neví, jak se do toho dává čeština, popřípadě, jestli tu je přímo nějaký technik "všeuměl" a za kolik? Děkuji!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 (editace) Mám Superba z Francie a také by mě zajimalo jak se dáva do DX čeština. Díky. Editováno: 16. leden 2012, autor: Rabbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 4. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2011 čeština jde do DX nahrát, kontaktuj někoho kdo to umí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohanJFV Vloženo 18. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2011 Pánové je tu téma, kde se to řešilo už 100x :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.