Publikováno Květen 2, 201114 r ahoj, ake mate skusenosti s membranami ? po kolkych rokoch/kilometroch ste ich museli menit ? ako sa prejavovali stvrdnute membrany ? aka bola cena za opravu ? fotky... vdaka za info
Květen 3, 201114 r Špatné membrány se projevují tak, že za studena než se ohřeje reduktor se motor těžko drží ve volnoběhu,za jízdy škubání, pak se ořeje a auto zase jede, membrány vydrží 50, 80 i 150 tisíc, záleží i na kvalitě plynu, já pokud dělám membrány, měním u toho i filtr kapalné fáze,svíčky, vzduch. filtr, seřízení ventilů....cca 2000 Kč....každý to má jinak
Květen 3, 201114 r Autor karel.lpg : vdaka za info. chovalo sa to presne ako pises. blby volnobeh za studena, po zohriati bolo vsetko O.K. za jazdy cukanie. manik vymenil membranu, filter kvapalnej fazy a este mi tam fukol namiesto plastovych kolienok na reduktore hlinikove. prestalo to tiect na spoji hadica - kolienko. ta moja stara membrana uz bola ako cinel, plechova, tvrda. tak isla do dochodku ! inak velmi prijemne jednanie u mechosa, ziadne megalomanske reci a sluby, bolo vidiet, ze uz ma nieco namotovane. celkom ma zaujal jeho pristup k montazam. nechce ludom davat vselijake super lacne sady z Polska. ukazoval mi origo teflonovu hadicu od Tartarini a polsku kopiu. ta polska bola asi z blata a staniolu. Upraveno Květen 3, 201114 r od colins splasene pismenka
Květen 23, 201114 r Mam necelych 103000km, tzn LPG cca 85-90tkm a zatim vsechno v poradku, spotreba stejna, volnobeh v pohode...i pres to, zese s autem nejezdi denne a kdyz to zprumeruju, vychazi to na nejakych 12-15 tkm rocne jen. :-) Podtlak Lovtec
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.