JanSuperb Vloženo 14. Květen 2011 Sdílet Vloženo 14. Květen 2011 (editace) Zdravim lidicky jake presne cislo TMC Boxu mam byt v superbu r.v. 2004 aby komunikoval s volantem a maxikem na b-ckove navi?ted tam mam 3B0 919 894 A a nevim zdali je spatny nebo jen nesedici v aute pac mi jej daval do kupi s navi(nakodoval) ale bohuzel maxik ani volant nejedou poradite? vyreseno spatne zapojeni prehozene piny uz vse funguje jak ma:) Editováno: 7. Listopad 2011, autor: JanSuperb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shreek Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 Zdravím, mám dotaz, v jaké ceně se pohybuje použitý a funkční TMC box ...ze Š. Superb, navigace DX ...???? Díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 30. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 (editace) tak ja koupil za 2000kc can-ovy avsak bohuzel byl pro modely VW od D po G ale ten ktery potrebuju pro skoda dx B a C jsem zatim nenasel.jinak u skodovky za nej chtely 7000kc je to celkem kumst sehnat zatim nikdo nenabidl:( Editováno: 30. Květen 2011, autor: JanSuperb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shreek Vloženo 3. Červen 2011 Sdílet Vloženo 3. Červen 2011 tak ja koupil za 2000kc can-ovy avsak bohuzel byl pro modely VW od D po G ale ten ktery potrebuju pro skoda dx B a C jsem zatim nenasel.jinak u skodovky za nej chtely 7000kc je to celkem kumst sehnat zatim nikdo nenabidl:( Tak to já bych ten TMC box měl a co vím, tak fungoval ... Teď už origo rádio s navigací nemám, takže TMC je mi na nic, jen bych potřeboval vědět jak se vyšroubuje držák, který ten "box" drží ... Spodní šroubek jde odšroubovat v pohodě, ale ten vrchní to teda nevím ... nerad bych totiž kvůli toho sundával všechny plasty .... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shreek Vloženo 6. Červen 2011 Sdílet Vloženo 6. Červen 2011 Tak dnes jsem už konečně ten TMC vymontoval ... :-) Je to zn. Blaupunkt ... Made in Germany .. :-) ... Tunerbox, číslo: 3B0 919 894, VWZ1Z7A0315776, funkční .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 18. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 Ahojte jen bych se chtel ujistit zdali je tento box canovy a je urcen pro skodovku? poradite pls? 3B0 919 894 A dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik2811 Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Zdar jak svina.Vite prosím kde najdu v superb 1 tmc tuner? Respektive kam ho mám dodatečnou montáží zabudovat, a co se musí rozebrat? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Pod volantem u stredoveho tunelu, hledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik2811 Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 V tom je právě problém, nemohu přece něco hledat, když to tam není a chci to tam dat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Muzes ale hledat v DP, nemyslis? Jak ti tu mam popsat misto, ktery je uplne zastrceny a podle slov s tim nemas zkusenosti? Nebude lepsi si stahnout DP podivat se primo na obrazek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik2811 Vloženo 12. leden 2014 Sdílet Vloženo 12. leden 2014 Tak jsem se dle tvé řady inspiroval v DP a mám na tebe dotaz k zapojení. Zdirka 30 a 31 je mi jasná, ale netuším kam napojit can bus high a kam can bus low. Zda-li do navigace na pozici 26 a 13, nebo na přístrojovou na zelenou 32 pinovou zástrčku na pin 8 a 9. Dík chystá se na instalaci a sháním co nejvíce informací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Podivej se na forum a hledej. Uz to tu je, nepamatuju si to. Dej hledat v sekci fabia 1, octavia 1 a superb 1. Za kolik jsi ten tmc splasil? Je canovy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik2811 Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 Za dva papíry,ale v ostravě je teď k mání za litr. Dneska mi dorazily kabely za 7 kil k propojení tmc a navigace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wladi Vloženo 26. leden 2014 Sdílet Vloženo 26. leden 2014 Ja mam tento 3B0 919 894 A je urcite z CAN navi vytiahnuty priamo z auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.