Mart Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Zdravim panove potreboval bych poradit chci se zeptat mam Octavii 2 1.9.TDI 77kw a chtel bych koupit 18´´Neptune 5x112, 7,5Jx18", ET51 budou mi tyto kola pasovat?A nebude to vypadat blbe jako nakopnuta koza nevim a vaham s koupi.Nechce se mi kupovat jeste pruziny a ja nevim co jeste.Diky za odpoved.Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 17" kola mají mezi kolem a blatníkem stejnou mezeru jako plecháče. Ale 18" už budou vypadat bez úpravy blbě. Bude to nakopnuté. Pak by to chtělo jen vyměnit pružiny ( cca - 3cm ) Toť můj osobní názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mart Vloženo 24. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 (editace) Diky za odpoved a kolik stoji ty pruziny jen staci ty pruziny vymenit?nic vic Editováno: 6. Červenec 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 24. Květen 2011 Sdílet Vloženo 24. Květen 2011 Stačí jen vyměnit pružiny, ale musíš vyměnit jak na zadku, tak i na předku. Cenu ti neřeknu. Zkus si je vygooglovat. Jsou to pružiny na RS nebo sportovní na O2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mart Vloženo 25. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 (editace) Tak dneska jsem dosel k nazoru ze 18'' jsou zbytecne nechci kupovat zadne pruziny a nebo sportovni sadu,a kazdy 3 roky vymenovat letni gumy za zimni az pujdu na technickou.Kdyz koupim tyto, nevim teda jak to muze vypadat zatim jsem O2 nevidel z o VW 7,5J x 17" ET47 - 5x112x57 http://kola-pneu-alu.sbazar.cz/vw-golf-v-vi-octavia-ii-17-5x112-nova-original-alu-pneu-zruc-senec-o5780865.html nemate nekdo takto obuto muzete mi poslat fotku jak to muze vypadat, je to muj favorit. A jeste se chci zeptat ze 17'' muzu na technickou ne? Editováno: 6. Červenec 2011, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fonci Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Pokud máš 17tky zapsané v TP nemáš se čeho bát.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grey Vloženo 25. Květen 2011 Sdílet Vloženo 25. Květen 2011 Hmm, 22800 kc. to je dost {kola sice hezka}. Nekoukal jsi tady na bazar? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mart Vloženo 26. Květen 2011 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 Cau mam jeste jedne dotaz kdybych koupil toto http://kola-pneu-alu.sbazar.cz/skoda-octavia-ii-18-alu-neptune-pneu-225-40-praha-4-o5805682.html a http://www.milotec.net/sportovni-pruziny-eibach-skoda-octavia-ii-limousine-1-4-1-6.htm tak bych mohl snizeny predek i zadek jako u rs.A kdyz pujdu na tecnickou tak je prehodim za 15 zimaky nebude to nekde drit a jak to bude vypadat a jeste jedna vec kdyz me zastavi policie jen tak, a zjisti ze mam 18'' misto 15'' bude problem?1.postup co bych udelal je koupit ty pruziny a nechat to snizit pak az gumy ne?Porad te mi zkuseni nevim si rady.Jezdim na 15'' zimnich a je to opruz.Nikde jsem nenasel a to jsem hledal jak vypada na fotce O2 na 18" bez snizeni podvozku o 30mm.Jestli mate nejakou fotku posle te mi na email r.mart@seznam.cz nebo sem diky rady.Bojim se ze kdyz to koupim aby to nevypadalo moc divne. jinak ty 17 "" jsou dost drahe to bych radsi ty neptuny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 (editace) Takže takto, 18" kola mohou být jen na RS. Takže pokud tě PČR zastaví a bude rozumět škodovkám, jsou to pro ně jisté peníze. Pružiny od milotecu mohou být na snížení podvozku. Pokud tam dáš zpět 15" kola neboj se zůstane tam dostatečně velká mezera. Gumy na kola si koupíš standardní na ten rozměr. Jinak se neboj můj kolega v práci má 19" + snížení o 3cm a na zimu 16" a pohoda jazz a lehké rajdy. Editováno: 26. Květen 2011, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grey Vloženo 26. Květen 2011 Sdílet Vloženo 26. Květen 2011 A proč nechceš 17"? Aspoň bys ,už potom nemusel nic řešit. Já tu na foru koupil funglový Zenithy za 9000 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.