Publikováno Květen 27, 201114 r Zdravim.Vie niekto poradit???Octavia combi II(1.9TDI/r.v.2005).Mam strasne vibracie v interieri,vrzgot plastov a tvrdy podvozok!!!Ked idem po horsej ceste,tak je to nieco strasne!!!Ako v starom traktore!!!Ziadne tlmenie iba,tvrde narazy.V robote mam Audi A4 combi(2004) a to je neuveritelny rozdiel!!!Tam nepocut ani ked skocim do takej jamy,ze mi otrhne koleso :-)Cim to moze byt???Tlmice by mali byt OK.auto na ceste drzi!!!Ziadne naklananie.Ale ked poprsi (je mokry podvozok)tak je to celkom dobre.Cim to moze byt???Nejake silembloky???Za rady dakujem!!!
Květen 27, 201114 r Zdravim.Vie niekto poradit???Octavia combi II(1.9TDI/r.v.2005).Mam strasne vibracie v interieri,vrzgot plastov a tvrdy podvozok!!!Ked idem po horsej ceste,tak je to nieco strasne!!!Ako v starom traktore!!!Ziadne tlmenie iba,tvrde narazy.V robote mam Audi A4 combi(2004) a to je neuveritelny rozdiel!!!Tam nepocut ani ked skocim do takej jamy,ze mi otrhne koleso :-)Cim to moze byt???Tlmice by mali byt OK.auto na ceste drzi!!!Ziadne naklananie.Ale ked poprsi (je mokry podvozok)tak je to celkom dobre.Cim to moze byt???Nejake silembloky???Za rady dakujem!!! a nemas tam nahodov org sportovy podvozok???ja som dofukal gumy vsetky 4 na 2,5 a tiez to tak dost trasie ale akoze v zakrutach mi to pekne drzi a k tomu mi tam stale nieco bucha sem tam hm vela tu pisali ze o2 ma choru zadnu napravu a je to pravda skace trasie vybruje bucha urobis tam geometriu a same sa to z nicoho nic rozsteluje..a pak ti to hryzie gumy sa deruu...na O1 taketo problemy neboli hm Upraveno Květen 27, 201114 r od Relic
Květen 28, 201114 r Obecně octavia II vůbec hůř tlumí nerovnosti na vozovce v porovnání s Pasatem..... že by byla nějak extra tvrdá to mě, ale nepřijde mám ji sice jen na 16" klidně bych snesl i tužší podvozek.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.