wayneg99 Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 Chtěl bych touto cestou upozornit frajera (pokud navštěvuje tyto stránky), který mi dnes odpoledne ukradl všechny chromované lišty kolem oken na S1 v ostravském Futuru v podzemních garážích, že byl natočen průmyslovou kamerou a záznam mám k dispozici. Pokud se neozve do 2 dnů na tel.: 605 561 705, bude záznam předán Policii ČR. Možná si budete myslet, že jsem blázen, ale už mně nebaví neustále kupovat náhradní díly za "ranec". Nějakej dobytek v Ostravě mi systematicky očesává auto (stěrače, anténa, zadní chrom.lišta na nárazníku včetně park.čidel, boční lišty na dveřích a chrom.lišty kolem oken). Kromě přední nárazníkové lišty má ode mně celý chrom paket. Proč píšu na tyto stránky? Myslím si, že dotyčný si tímto způsobem vyfešákovává svůj auťák a navštěvuje podobné fóra, kde může vidět, jak si ostatní normální lidi vylepšují design svých aut. On, narozdíl od většiny jiných si ovšem obstarává náhradní díly svým způsobem. Zaráží mně, že člověk, který si koupí Superba, nemá finance na to, aby si patřičné věci obstaral legálně nákupem. Nečekám že se ozve, ale jsem tak nasranej, že jsem si potřeboval postěžovat. Díky za pochopení. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 Příteli okřídleného šípu, dobře vím jaké to je. Ale pokud se mezi námi budou vyskytovat taková individua, která kupují čorky, tak nejsi ani první a ani poslední případ. Přeji Ti pevné nervy a vždy věci na svém mistě. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 31. Květen 2011 Sdílet Vloženo 31. Květen 2011 Jsou to svině!!! Na Dubině 2krát v jednou týdnu otci vykradli auto a mi vyškubali lišty kolem oken takže vím jak se cítíš na druhou stranu budme rádi že nám někdo nšlohnul celé auto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 1. Červen 2011 Sdílet Vloženo 1. Červen 2011 To wayneg99: Teď jsem hledal něco na Aukru - náhr. díly Superb a jeden z prvních inzerátů je nabídka od Petra z Ostravy na prodej chrom. lišt kolem oken - použité za 700,-Kč!!! Myslím, že by stálo za to jej kontaktovat a sejít se s ním s patřičným doprovodem! Je to hrůza a pokud si vzpomínám nejsi v Ostravě jediný s těmito zkušenostmi! Sekat jim ty pazoury jako ve středověku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 TO=wayneg99 Tak to je mazec! Mám pocit, že jsme narazili na stejného zloděje. Já bydlím poblíž futura v Ostravě-Mariánských Horách. Mám také Superba 1. Takže v noci dne 24.5 na 25.5. mi byly odcizeny chromované lišty pod okny a včera to jest v noci dne 31.5. na 1.6. my byly odcizeny všechny chromované lišty okolo auta! A to vše se mi stalo také poblíž futura (pač tu bydlím) hned u toho kruháče na parkovišti! Chlape, kdyby něco, tak se mi ozvi přes SZ a můžeme to řešit přes policii, už mě to také vytačí a včera to byla poslední kapka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 Přátelé okřídleného šípu, dejte vědět jak to vše dopadlo. Nevlastním sice superba,ale jsem soused. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
princess Vloženo 2. Červen 2011 Sdílet Vloženo 2. Červen 2011 Tak to je maras,taky tam jezdim ale name suba ale oktu a to je fakt maras co si dovoluji,holt se rika pod svetlem je nejvetsi tma a kdyz to lidi vidi ze tam nekdo neco dela tak jim to je jedno mysli si ze to jejich auto nebo si nechcou delat problemy,ale co policajti ho chytnou daj mu jednu podminku je to jen prestupek pak podruhe to taky mu daj podminku potreti taky a po ctvrte muze dostat az max 2 roky tak co to je? NIC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor.kratas Vloženo 4. Červen 2011 Sdílet Vloženo 4. Červen 2011 Tak to je hnus velebnosti co se tam deje a to tam taky dost casto parkuji ale nemam nic chromoveho nastesti,taky jsem zvedav jak to dopadlo a snad jste si daly schuzku z Aukra s Petrem Ostravy a poznate nekdo svoje listy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 To je maras ... mám nově Fabku II combi .... a jak to tak "slyším" - čtu - tak člověk ani nemá chuť si auto nějak šperkovat,když se najdou šmejdi,kteří mu jeho snahu o pěkné auto akorát zkazí .... Jinak jsem tu nový a toto forum postupně procházím - tak jsem jako ostravak nakoukl i tady a tak by mě zajímalo ... jak jste dopadli??? Mějte se a nechť se "nenechavci" naším škodověnkám vyhýbají ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.