Přejít na obsah

maximální rychlost na dálnici

Speedy20V

Doporučené příspěvky

Ted jsem se zrovna vratil ze sluzebky Plzen-Budapest, kde jsem jel jsem po dalnicich pres Prahu, Brno a Bratislavu.

Muj dojem byl ten, ze v Madarsku dalnice parada, bez der a hrbolu, na Slovensku slusne (krome uz nekolikarocni vystavby v Bratislave), ale pak u nas to bylo desive - panely, diry a uzavirky. Kdyz jsem mel tu zkusenost zvenku, tak najednou jsem ty nase silnice videl uplne jinak.

Mimochodem (trochu off topic), poprve jsem ted tu cestu jel s novou Octavii a zda se mi, ze ten podvozek je o nejakych 30% lepsi, nez u stare Octavky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem sledoval diskuzi na CT1 o bodovem systemu, zvyseni rychlosti apod. Myslim, ze se nam bliska na lepsi casy.  -_-  ;)

A co tam rikali tak povzbudiveho?

Za kdyz muze policejni prezident a sef Frydecko-Misteckeho DI kalit a ridi a jeste k tomu bourat, tak muzou uz vsichni??? :ble:ble:ble:ble:ble

Ty si vcera nevidel zpravy >? On to neridil to ridila osoba jemu blizka, ktera pak z mista cinu utekla. On jen usedl za volant aby vypnul motor a pustil varovna svetla.

;););)

Odkaz ke komentáři

Dnes jsem sledoval diskuzi na CT1 o bodovem systemu, zvyseni rychlosti apod. Myslim, ze se nam bliska na lepsi casy.  -_-  ;)

A co tam rikali tak povzbudiveho?

No mluvili o zvyseni rychlosti na dalnici, zmene bodoveho systemu atd.

Odkaz ke komentáři

Ty si vcera nevidel zpravy >? On to neridil to ridila osoba jemu blizka, ktera pak z mista cinu utekla. On jen usedl za volant aby vypnul motor a pustil varovna svetla.

;););)

Ja jsem nic nevidel, nemel jsem cas a TV zrovna neni muj velky pritel, ale zpravy obcas joo. To vazne rekl??? To musel byt hooodne na kary kdyz nezvladl vypnout motor z mista spolujezdce... Este keca notorik pojebanej! :angry::angry:

Odkaz ke komentáři

;)  ;)  ;)

Ja jsem nic nevidel, nemel jsem cas a TV zrovna neni muj velky pritel, ale zpravy obcas joo. To vazne rekl??? To musel byt hooodne na kary kdyz nezvladl vypnout motor z mista spolujezdce... Este keca notorik pojebanej! :angry::angry:

Jojo rikal to a tvrdi to dal ... presne tak kazdej idiot otoci klickem a zmackne to tlacitko uprostred z pozice spolujezdce ... vis jak ... proste vysmech obycejnym lidem jestli ho nevyhodi, stejne jako s tim policejnim prezidentem !!! :angry:

Odkaz ke komentáři

Vedoucí dopravního inspektorátu ve Frýdku - Místku Michael Čaš lže, když tvrdí, že při své sobotní nehodě neseděl za volantem. Naopak vinou těžké opilosti nebyl schopen slova a ještě se snažil nastartovat a ujet. Tak popisuje střet policisty svědek Jiří Jadrný, který jel ve voze, do kterého Čaš se svým seatem narazil.

24.7. 2006 17:21

OSTRAVA - Čaš přitom stále tvrdí, že za volantem seděl jemu blízký člověk, který po střetu v šoku utekl. On poté přesedl na místo řidiče, aby zapnul výstražná světla a zajistil místo nehody. "Stalo se to přesně tak. Do konce vyšetřování se ale už nebudu vyjadřovat," prohlásil 36letý šéf frýdecko-místeckých dopraváků. [celá zpráva]

Svými slovy svědka Jadrného (33 let) pořádně znechutil. "Ať se zachová jako chlap a přizná svou vinu. Je mi z něj špatně," prohlásil Jadrný a popsal nehodu: "Já měl trochu upito, proto řídila manželka. Najednou se ozvala zezadu rána a naše auto poskočilo. Zakřičel jsem na manželku, ať zastaví. Ještě pořádně nedobrzdila a já vyrazil k autu, které do nás narazilo," vylíčil.

Když se podíval na řidiče, bylo mu jasné, že má co do činění s opilcem. "Byl ožralý tak, že nebyl schopen slova, pořád jen dělal hé, hé. Když jsem po něm začal křičet, tak se snažil nastartovat a ujet. Nahnul jsem se přes okénko a klíče mu vzal. Pak jsem ho táhl ven z auta. Kdyby mne nezastavil chlap z auta, které u nehody zastavilo, asi by skončil špatně," neskrýval své rozhořčení.

Když přijeli dopravní policisté, tak se jim údajně prokázal i svým služebním průkazem. "U vyšetřování jsem ale nebyl. Jen manželce ukazovali, že Čaš nadýchal 3,65 promile. Nechápu, proč to poté snížili na tři promile."

Čaš stále zůstává ve službě

Manželka má pohmožděný krk a podle manžela prohlašuje, že už si za volant nesedne, šestiletý syn zůstává u babičky. "Nejsem proti bodovému systému, ale ať platí pro všechny, ne že tady bude policejní elita, která si všechno dovolí," prohlásil Jadrný.

Na dotaz, jestli ho Čaš po nehodě kontaktoval a chtěl jeho výpověď ovlivnit, odmítl odpovědět. "K tomu se zatím nechci vyjadřovat. Jen vyzývám pana Čaše, aby řekl pravdu."

Policista stále zůstává ve službě, ale nyní je na dovolené. Jeho nadřízení čekají na ukončení vyšetřování Inspekce ministra vnitra. "Probíhá standardní šetření za dozoru státního zástupce, bude nutno vyžádat si některé znalecké posudky a dokud nebudou vyhotoveny, není samozřejmě možné samotné šetření ukončit. Odhadovat v současné době, kdy to bude ukončeno, je pouhá spekulace," uvedla mluvčí ministerstva Radka Kovářová.

Odkaz ke komentáři

A aby toho nebylo malo :

Policie si opět trhla ostudu. Řidiči si po zavedení bodového systému dávají v drtivé většině pozor, aby nepřekročili povolenou rychlost, ale vládní limuzína vezla v neděli ministra vnitra Františka Bublana po brněnské dálnici bez zapnutého majáčku rychlostí nejméně 170 kilometrů za hodinu. Informaci přinesla v pondělí TV Nova.

24.7. 2006 20:56

PRAHA - Nova odvysílala důkaz o rychlosti ministerského auta natočený jedním z řidičů. Jen před pár dny přitom novináři při podobné jízdě přistihli Bublanova podřízeného, policejního prezidenta Vladislava Husáka. [celá zpráva]

"To jsem točil já, když jsem viděl, jak rychle jede, abych zaznamenal, jak jezdí politici, kteří tento zákon snad mají také respektovat," řekl Nově autor záběru Radek Pivoňka, který jel chvíli v závěsu za ministerským autem a zaznamenal na kameru rychlost na svém tachometru. Z rychlosti 170 km/h pak ale limuzína ještě ujela daleko vyšší rychlostí.

Bublan jel prý v neděli odpoledne z bydliště u Brna na letiště v Praze, odkud měl letět do Bruselu. "Je možné, že jeli do Prahy tak, aby stihli ten odlet toho letadla," uvedl ředitel ochranné služby policejního prezidia Lubomír Kvíčala.

Mluvčí ministerstva vnitra Radka Kovářová uvedla, že ochranná služba má ze zákona právo jet vyšší než povolenou rychlostí při ochraně ústavního činitele a při plnění svých úkolů. Před čím ale řidič Bublana cestou na letiště chránil nebo jaký úkol plnil, se Nově nepodařilo zjistit. "Přesto se řidič ničeho nedopustil, na tom trvám," řekl Nově Kvíčala.

Odkaz ke komentáři

To me neco pripomina my muzeme vse, vy jste jen luza, drzte hubu a krok a nic se vam nestane... :wacko:

Zakon padajiciho hovna! ;)

A ted otazka kdo se v tech srac*ach utopi...? :D .. :(

Další svědci potvrdili, že šéf dopravky Čaš řídil opilý .. myslim ze to ma hajzl spoctemy !!!

Link

Odkaz ke komentáři

Další svědci potvrdili, že šéf dopravky Čaš řídil opilý  .. myslim ze to ma hajzl spoctemy !!!

Link

Eště bych mu tam přiklepl, že křivě vypovídal, zmetek... :angry:

Přesně tak, to není možný co všechno si dovolí.

To ja myslim ze mu tam pridaj ... -_--_-

Odkaz ke komentáři

Další svědci potvrdili, že šéf dopravky Čaš řídil opilý  .. myslim ze to ma hajzl spoctemy !!!

Link

Eště bych mu tam přiklepl, že křivě vypovídal, zmetek... :angry:

Přesně tak, to není možný co všechno si dovolí.

To ja myslim ze mu tam pridaj ... -_--_-

Nejsem si jisty zda se v tom vykoupe, myslim ze mu daji maximalne za to, ze ridil opily. Samozrejme pokuta za bouracku a chlast nebude zadna. Vidim to tak, ze da 10tis. zbourane rodine a odevzda na nejaky mesic ridicak... lol

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...