Danniell Vloženo 5. Červen 2011 Sdílet Vloženo 5. Červen 2011 Ahoj chtěl jsem se zeptat jakou maté zkušenost, s lakovaním barvy se třpitka? Chtěl jsme se zeptat na zkušenosti... Barvu se třpitkama mi snad namíchají v obchodě, nebo muzu i sám? Jde mi zpíše o způsob lakování s lakem se třiptkami? A ještě jedna věc co by jste rikali na ALU spider z O1 RS, nastříkané do černé matalízi s trochu zlatých třpitek + nalakované zrcada do te samé barvy mam O1 šeda stone. Díky za názory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 7. Červen 2011 Sdílet Vloženo 7. Červen 2011 No nevím jak se to přesně dělá, ale má za to že se nastříká barva, metalíza a ty třpitky že se přidají až do laku... jinak dobrej nápad...taky to budu dělat na černou ale stříbrné třpitky.. ty kola by mohli vypadat dobře.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effo Vloženo 30. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2013 Ahoj-te... Jak to tu dopadlo? zajímaly by mě ty fotky s tou zlatou třpitkou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.