Fanny84 Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 Zdarec, bohužel musím založit nový topic, hledal jsem a nic. Chlopi, chci přestříkat chromovanou předfacelift přední masku. Jasné, chrom musím něčím odmastit (ředidlo apod.). Koupil jsem si černý "origo" sprej... Teď mě docela zajímá, jestli vůbec ten chrom okolo masky půjde přestříkat...? Počítám i s tím, že to budu min. jedenkrát za rok přestříkávat od kamínků a od škrábanců, ale tak snad to vydrží, co? Díky předem za rady, tipy, triky !!!Užívej SUPERBový život!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuperBob Vloženo 8. Červen 2011 Sdílet Vloženo 8. Červen 2011 Řekl bych, že ten alá chrom je stejně na plastovém podkladu, takže technickým benzínem odmastit, vyčistit, přestříkat černou, tak 2-3 vrstvy a je to. Popřípadně, jestli je ve špatném stavu, tak přebrousit,překytnout a stříknout základem..... Asi tak bych to udělal já.... Jestli to bude dobře udělané, tak by se to asi nemělo ani loupat..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 9. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 TO='SuperBob' Zdarec, díky, máš pravdu, taky jsem to tak měl na mysli. Maska je udržovaná, jako nová , takže nemusím nic kitovat...Můj výtvor tu pak hodím ať to můžeme všeci společně okomentovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 9. Červen 2011 Sdílet Vloženo 9. Červen 2011 ten chrom je ve skutečnosti tenká pochromovaná vrstva kovu, já jsem to řešiol tak, že jsem to celoé oloupal, ale někteří to stříkli přímo na to, a údajně to drží taky. doporučuju zdrsnit šmirglem 800, odmastit, a stříkáme, barva, lak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fanny84 Vloženo 11. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2011 Okie, ještě to vezmu 800-kou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.