malyhonza Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 mám takovej problém, při parkování se mi při otáčení volantem jakoby zasekával,- vypnul jsem motor, znova nastartoval a přestalo to. dojel jsem domů a zase se to lekce zaseklo. nic to neukazovalo a potom bez problémů vše v pořádku. večer jsem nastartoval auto a už na přístrojovce svítit červeně volant a s volantem nešlo točit (jak naložená avie) ráno jsem nastartoval přístorojvka nic neukazovala, volant bez náznaku nějaké poruchy, šel točit prstem. po několika km ve volantě cuklo a rosvítil je žlutý volant na přístrojovce, ale šlo točit v pohodě. kde může být zakopaný pejsek??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 12. Červen 2011 Sdílet Vloženo 12. Červen 2011 Viděl bych to na elektronický posilovač řízení. Chtělo by to napíchnout na diagnostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malyhonza Vloženo 13. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 !!! VYŘEŠENO !!! byla špatně ukostřená kabeláž za LP světlem na nosníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 13. Červen 2011 Sdílet Vloženo 13. Červen 2011 V tom případě gratuluji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.