Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

mám Superba 1, asi 14dní a hned mám závady.Před pár dny se mi rozsvítila kontrolka závady v Systému kontroly výfukových plynů, včera při prudším dobržďění se rozsvítilo ABS i ESP zároveň. Jsem z toho hotový protože po dvou týdnech hned řešit trable s autem,to je o nervy...nevíte co by s tím mohlo být ?samozřejmně se chystám do servisu na diagnostiku a uvidím ...

takže ako si písal...treba diagnostiku a od toho sa odrazíš..dovtedy len dohady :palec2:

• Autor

Díky :D proletěl jsem to tu celé forum,ale kazdy pise neco jineho.navic u mne nedochazi k poklesu vykonu auto jede furt stejne tak nevim no...asi fakt jedine ta diagnostika.snad se s tim muj mechanik popere.ponevadz dneska je fakt tezke najit nekoho kdo svemu remeslu rozumi... :(

• Autor

Tak jen kdyby to někoho zajímalo, byl jsem dnes na diagnostice, psalo to chybu řídící jednotky.vymazali jsme to.projel jsem to a neukazuje nic.tak uvidime....urcite napisu jeste kdyby to pokracovalo.

Já mám takovou zkušenost, že když to vyhodí chybu ŘJ tak to na chvíli dá pokoj a pak se to zhoršovalo. Nahodil jsem jinou z vrakáče za 500 a byl klid.

• Autor

No takze asi mas pravdu protoze to po tydnu zacalo znova,vymazali jsme to a dela to zase znova...coz znamena ze je tam nekde velka chyba...snad na to mechanik prijde. na kolik by jinak prisla nova ridici jednotka ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.