rudinko Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 Dobry den rozhodujem sa medzi tymito autami a chcem sa spytat na vase nazory skusenosti pre a proti ktore auto si vybrat a ktore nie. Jedna sa o octaviu benzinovu 2 generacia a mazda mps predposledna generacia, Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koss4ever Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 Já mám Octu II RS a jsem spokojen. Jsem na Koncern VW. Když porovnám mazdu ze škodovkou tak u mazdy je lákavější Výkon. Ale myslím si že bude větší spotřeba a pojistka také poněvaž je to 2.3. Jinak mé budoucí auto po RS musí mít větší výkon protože na 147 kw jsem si zvykl a už bych chtěl více. Ale po té mazdě bych nesáhl. prostě to nění moje značka a šel bych tak i tak do octy poněvadž se mi zdá větší, vhodnější pro rodinu avšak méně sportovnější. Jinak díly na octy jsou docela za hubičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel01lc Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 Mal som mazdu 6 nie MPS a viac by som ju nechcel teraz mám RS II benzín a nemenil by som...je to vec vkusu....a ked lepší ýkon tak chip a turbo sanie.vstreky atd dá sa pohrat s motorom 2.0TFSI sa dá čokolvek.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.