Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobry den rozhodujem sa medzi tymito autami a chcem sa spytat na vase nazory skusenosti pre a proti ktore auto si vybrat a ktore nie. Jedna sa o octaviu benzinovu 2 generacia a mazda mps predposledna generacia, Dakujem

Já mám Octu II RS a jsem spokojen. Jsem na Koncern VW. Když porovnám mazdu ze škodovkou tak u mazdy je lákavější Výkon. Ale myslím si že bude větší spotřeba a pojistka také poněvaž je to 2.3. Jinak mé budoucí auto po RS musí mít větší výkon protože na 147 kw jsem si zvykl a už bych chtěl více. Ale po té mazdě bych nesáhl. prostě to nění moje značka a šel bych tak i tak do octy poněvadž se mi zdá větší, vhodnější pro rodinu avšak méně sportovnější. Jinak díly na octy jsou docela za hubičku

Mal som mazdu 6 nie MPS a viac by som ju nechcel teraz mám RS II benzín a nemenil by som...je to vec vkusu....a ked lepší ýkon tak chip a turbo sanie.vstreky atd dá sa pohrat s motorom 2.0TFSI sa dá čokolvek....post-23-1156182784.gif

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.