Publikováno Červenec 11, 201114 r Dobry den rozhodujem sa medzi tymito autami a chcem sa spytat na vase nazory skusenosti pre a proti ktore auto si vybrat a ktore nie. Jedna sa o octaviu benzinovu 2 generacia a mazda mps predposledna generacia, Dakujem
Červenec 11, 201114 r Já mám Octu II RS a jsem spokojen. Jsem na Koncern VW. Když porovnám mazdu ze škodovkou tak u mazdy je lákavější Výkon. Ale myslím si že bude větší spotřeba a pojistka také poněvaž je to 2.3. Jinak mé budoucí auto po RS musí mít větší výkon protože na 147 kw jsem si zvykl a už bych chtěl více. Ale po té mazdě bych nesáhl. prostě to nění moje značka a šel bych tak i tak do octy poněvadž se mi zdá větší, vhodnější pro rodinu avšak méně sportovnější. Jinak díly na octy jsou docela za hubičku
Červenec 11, 201114 r Mal som mazdu 6 nie MPS a viac by som ju nechcel teraz mám RS II benzín a nemenil by som...je to vec vkusu....a ked lepší ýkon tak chip a turbo sanie.vstreky atd dá sa pohrat s motorom 2.0TFSI sa dá čokolvek....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.