Wojnar Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 Lidi, mám rychlý dotaz. Když si v tady v obchodě koupím šňůrku na krk ŠkodaHome, přijde mi do pátku? Nekomplikoval bych to platbou předem nic. Spíš bych chtěl znát zkušenost někoho, kdo tady něco objednával. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 19. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2011 teoreticky jsem to schopen zaslat ještě dnes a pak už záleží na poště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 Oline díky. Ale sem se dostal až dnes a v pátek jsem imobilní a v sobotu odjíždím pryč. Pochybuji, že to do zítřka pošta doručí. Takže radost si udělám někdy jindy a v klidku. Jěště jednou díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 20. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2011 OK, pak stačí napsat rovnou mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.