Publikováno Červenec 28, 201114 r Čauvec, prosím poraďte, koupil jsem si autorádio Pioneer MVH-7300 do Octy I a nevím, jak to zapojit. Konkrétně tedy kabel Parking Brake. Vím, že je to kabel k ruční brzdě a že je tam kvůli bezpečnosti, abych nesledoval filmy za jízdy, ale přeci jen bych to chtěl nějak obejít, ani ne tak kvůli sledování za jízdy, jako kvůli zatažení ruční brzdy v zimě. Nevíte někdo, jak to obejít?
Červenec 28, 201114 r ...spoj ho v ISO konektoru s kostrou autorádia...a je to ...jinak velmi povedený model...
Červenec 28, 201114 r Autor Moc Vám děkuji, psal jsem prodejci a také mi poradil, že ho mám ukostřit k čemukoliv...jinak rádio je pěkné, jen mě trošku zarazil ten odnímací panel...asi budu muset nechat udělat fólie, abych zamezil pohledům nenechavců...:/
Září 4, 201114 r caute ja mam pioneer 8300bt neviete prasim vas ako sa na tom vypyna ten deb.... Demo mod stale sa my to zapina?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.