Freeddy33 Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 Čauvec, prosím poraďte, koupil jsem si autorádio Pioneer MVH-7300 do Octy I a nevím, jak to zapojit. Konkrétně tedy kabel Parking Brake. Vím, že je to kabel k ruční brzdě a že je tam kvůli bezpečnosti, abych nesledoval filmy za jízdy, ale přeci jen bych to chtěl nějak obejít, ani ne tak kvůli sledování za jízdy, jako kvůli zatažení ruční brzdy v zimě. Nevíte někdo, jak to obejít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Walda RS Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 ukostři ten kabel, dělal sem to takle kámošovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 28. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 ...spoj ho v ISO konektoru s kostrou autorádia...a je to ...jinak velmi povedený model... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeddy33 Vloženo 28. Červenec 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2011 Moc Vám děkuji, psal jsem prodejci a také mi poradil, že ho mám ukostřit k čemukoliv...jinak rádio je pěkné, jen mě trošku zarazil ten odnímací panel...asi budu muset nechat udělat fólie, abych zamezil pohledům nenechavců...:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas h. Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 caute ja mam pioneer 8300bt neviete prasim vas ako sa na tom vypyna ten deb.... Demo mod stale sa my to zapina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.