Přejít na obsah

komu chyba skoda octavia combiII SPZ 3Z1 5211?

stocks

Doporučené příspěvky

Asi v roku 2009 niekolko mesiacov jazdil po Slovensku vyhlaseny zlodej áut na striebornej Skode OctaviaIIcombi s Ceskou spz 3Z1 5211.Vtedy som zistil u jedneho policajta,ze to auto je v hladani.Ked som to chcel oznamit,tak mi poradil,aby som to nerobi,lebo to auto bolo ukradnute mozno pre nejakeho dalsieho policajta.Slovensko je totiz jedo velke smetisko,kde od ministra az po posledneho policajta je jedna velka mafia.Hanbim sa ze tu musim zit.Viem co prezival ten komu to auto patrilo,lebo mne ukradli v r. 2006 za 10mesiacov 2octavie zo skodou cca700000 sk.

Takze ak niekomu chyba asi 2 roky OCTAVIA CIMBI II Strieborna SPZ 3Z1 5211,rad ho zoznamim s tymto zlodejo,aby sa mu za to podakoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...

Asi v roku 2009 niekolko mesiacov jazdil po Slovensku vyhlaseny zlodej áut na striebornej Skode OctaviaIIcombi s Ceskou spz 3Z1 5211.Vtedy som zistil u jedneho policajta,ze to auto je v hladani.Ked som to chcel oznamit,tak mi poradil,aby som to nerobi,lebo to auto bolo ukradnute mozno pre nejakeho dalsieho policajta.Slovensko je totiz jedo velke smetisko,kde od ministra az po posledneho policajta je jedna velka mafia.Hanbim sa ze tu musim zit.Viem co prezival ten komu to auto patrilo,lebo mne ukradli v r. 2006 za 10mesiacov 2octavie zo skodou cca700000 sk.

Takze ak niekomu chyba asi 2 roky OCTAVIA CIMBI II Strieborna SPZ 3Z1 5211,rad ho zoznamim s tymto zlodejo,aby sa mu za to podakoval.

co to oznámit naší policii ??
Odkaz ke komentáři

Přátelé okřídleného šípu,

pro Lanny - myslím si, že s tou naší policií to tak špatné není, ale souhlasím s tím, že rezervy tady jsou. Vždy když ve zprávách vidím reportáže o tom jak policie rozprášila nějaký gang zlodějů automobilů, mám o něco krásnější večer. Když pak ráno najdu mého miláčka na svém místě pro změnu mám opět o něco krásnější den. Přitom stačí někdy tak málo. Kdo nemá v autě alespoň tajný vypínač tak to je dobrodruh, nebo hodně najivní člověk. Je zapotřebí to těm lapkům v maximální možné míře zkomplikovat a tím zabránit odcizení vozidla. Radek.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...