Wojnar Vloženo 1. Září 2011 Sdílet Vloženo 1. Září 2011 Takovouhle "soupravou" vozím teď na podzim krmení kravkám. (Abych nemusel jezdit dvakrát) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 pekna bugatka:)vy mate statek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 6. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2011 ne-e. Kdysi jsem měl nějaké ovce, ale krom pastvy potřebovaly taky seno na zimu. A to se nějak neslučovalo se stavbou baráku. Ale rodiče manželky mají pár krávek, takže louku kosí poprvé na seno a druhou trávu kosím na krmení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slant Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 to je krasna suprava!!! vietor vo vlasoch!! njn, dorobit seno pre zver na zimu je veru fuska. teda zalezi od toho kolko kusov mas, ale pracu so senom ja vseobecne nerad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 7. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Víš jak, pokud je dobré počasí, tak je to pár dnů menšího zátahu a je klid. Ale pokud se sere, pořád leje, a to ani nemusí, stačí když trochu zmokne a tak den co den, tak je to Vítr ve vlasech, jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 To je jako jezdit s kabrem co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 To je doma dělaná frézka? Co tam je za motor? Nějaký tříválec diesel? Pěkný! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Já Ti dám frézka . Traktor to je! Je to z Multicar 22. Skoro celé komplet. Od motoru až po diferák, jen přeskládané na jiný rám a rozšířené na 120 cm. Vzádu 6,5 x 16, ve předu 13" taky z Multicar. Na žádnou hlubokou orbu to není, zatím ani nemám dodělanou hydrauliku, jen příprava. Ale nějaké vláčení a tak to půjde. Teď na svoz různého materiálu a dopravu mezi domovem a stavbou ideální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 13. Září 2011 Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Se hned neštangruj Frézka a hotovo! Moje první řidičské zkušenosti na strejcově výtvoru při vláčení na poli v 5-ti letech = k nezaplacení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Traktor a basta! Fréza se u nás říkalo u těmto strojům Pak příšly různé vari, mountfildy a pod. Tohle byla vždycky fréza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Prdlačky. Traktor je u mě minimálně major a výš Co je doma dělané (rám atd.) tak je u mě fréza. Howgh! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 14. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2011 (editace) Co je doma dělané (rám atd.) tak je u mě fréza. Ty dva jsou doma dělané taky. Ne-e. Tyhle jsem nědělal. Jen jsem chtěl vyvrátit teorii PS: Dlužím odkazy: http://pepuvtraktor.wbs.cz/Uvod.html http://traktor-fenix.webnode.cz/ Editováno: 14. Září 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 Traktor a basta! Fréza se u nás říkalo u těmto strojům Pak příšly různé vari, mountfildy a pod. Tohle byla vždycky fréza. no ty woe není to tak dlouho co jsem doma stímhle taky bojoval :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 raca: To je dost žes nás vyvez Ještě lepší to je tady: Wojnar: Šikovnej Pepa! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 14. Září 2011 Sdílet Vloženo 14. Září 2011 jj přesně jak od Rudy Hrušínskyho :-),ale tu vybavu jako na druhym obr. tu sem teda neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.