Petr Kopřiva Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 Zdravím všechny, mám v plánu dokoupit dálkové ovládání centrálního zamykání s vystřelovacím klíčem,ve kterém je prostor pro zabudování imobilizéru a jen mě zajímá jak dostanu můj čip imobilizéru ze stávajícho klíče ven? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexandr.UL Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 (editace) ten klíček de normálně otevřít,třeba nožíkem.Aspoň ten můj šel úplně lehce.A čip je tam volně vložený. Editováno: 5. Září 2011, autor: Malta citace předchozího příspěvku. Citace smazána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Kopřiva Vloženo 4. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2011 Do klíčku se dostanu bez problému,už jsem měnil baterii pro světýlko ale ten imobilizér jednoduše ven nejde,takže asi budu muset zabrat trošku víc ,ale jinak díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Září 2011 Sdílet Vloženo 4. Září 2011 opatrne vyrezať po bokoch technickým nožíkom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 5. Září 2011 Sdílet Vloženo 5. Září 2011 Treba na ten cip pouzit odstranovac lepidla. Ked ti praskne cip tak auto nenastartujes. Pozri moj navod na prerabku kluca link mas dole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.