sansk8 Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 (editace) Zdravím, večer z 5.9. na 6.9 mi ukradli v Děčíně v ulici Riegrova ŠKODU FABIA 1.9 TDI v tmavě modré metalíze( VIN: TMBGS26Y723442129 ), RZ: 5U6 0938. Prosím kdo by ji náhodou zahlédl, tak ať mi dá vědět na číslo 725 442 014 odměna jistá. Poznávací znamení - Na levé straně od zadních dveří až po přední nárazních je auto objeté klíčem + levé zadní světlo je prasklé. Foto přiloženo děkuju. PS: auto již nemá hagusy a tažné, koberečky original škoda, radio Kenwood Editováno: 6. Září 2011, autor: sansk8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Nešťastný příteli okřídleného šípu, usuzuji, že to jsou fota z autobazaru. Kolik uběhlo dnů od koupi ke dni zmizení? Týden? Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sansk8 Vloženo 6. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Ano fotky jsou ještě z Německa z bazaru, bohužel jsem nestihl nafotit nové, jinak vůz "mám" cca 6 měsíců, ale mám neblahé podezření na dovozce co mi auto dovezl. Zítra jedu na čumendu k němu na dvůr. :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 Nešťastný příteli okřídleného šípu, také se k tomu přikláním, že v tom může mít prsty, ale pochybuji, že by byl takový vůl, aby si kradené vozidlo dotáhl domů. Na druhou stranu vše je možné. Kolik si dostal klíčů? Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sansk8 Vloženo 7. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Klíče mám dva. Jinak kouknout se chci k němu do garáží, na ten dovoz má firmu, sice tomu šanci moc nedávám, ale náhoda je blbec. Sem si skoro jistej, že to musel být on u nás v ulici je mnoho lepších koncernových aut, ba co dokonce úplně shodná fábie, avšak v o dost lepším stavu, navíc když přihlédnu k tomu jaké problémy byli při koupi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 7. Září 2011 Sdílet Vloženo 7. Září 2011 Nešťastný příteli okřídleného šípu, je zapotřebí být hodně opatrný, ale hlavně nenápadný. Není to poprvé co se něco takového stalo tam u Vás. Pro lidi z autobazaru není problém mít náhradní klíč, ofocený velký techničák, převozovou značku pro případ že budou někde náhodně stavěni policií. Tvojí adresu mají , potom stačí projít ulici pokud auto mělo centrál zmáčknout klíček, či vozidlo vyhledat podle držáků RZ s reklamou autobazaru. Myslím si, že tento postup by mohl být reálný. Já byl trochu opatrnější a jejich držáky jsem na vozidlo neumisťoval a z autobazaru jsem rovnou odjížděl montovat tajný vypínač. Speciální páku na volant se zámkem, která chrání i airbag, jsem si vlastnoručně vyrobil již před koupí mého miláčka. Držím Ti palce. Máš tu nemilou zkušenost, příště jim to co nejvíce znepříjemni. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.