Publikováno Září 20, 201113 r Ahojte neviete mi povedat naco je konektor na Nexuse (zvyrazneny na obrazku)?
Září 20, 201113 r Ahojte neviete mi povedat naco je konektor na Nexuse (zvyrazneny na obrazku)? Nevím na co je přesně ale zapojpval jsem do něj teť Přechodník obrazu.Jo je to na obraz a zvuk.
Září 20, 201113 r Autor a co v nom mohlo byt zapojene, ked nemam ani cuvaciu kameru ani dvd ani nic ine. mam len HF GSMII a CD menic.
Září 21, 201113 r Autor ja mam, resp.mal som nexusa a do tohoto konektora bol zajeny konektor aj s kablami. co mi prestane fungovat ak kupujem bolero, ktore nema tento konektor???
Září 21, 201113 r Autor byl tam aux! takze uz mi aux v jumbovi nepojde. tak? ci sa to da inde do bolera zapojit?
Září 21, 201113 r takze uz mi aux v jumbovi nepojde. tak? ci sa to da inde do bolera zapojit? Do Bolera jde připojit AUX. Z toho černého konektoru co byl zapojený do Nexusu se vezmou vodiče a zapojí se do malé modré svorkovnice.(tu budeš muset dokoupit)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.