BeP Vloženo 20. Září 2011 Vloženo 20. Září 2011 Ahojte neviete mi povedat naco je konektor na Nexuse (zvyrazneny na obrazku)? Citovat
carda Vloženo 20. Září 2011 Vloženo 20. Září 2011 Ahojte neviete mi povedat naco je konektor na Nexuse (zvyrazneny na obrazku)? Nevím na co je přesně ale zapojpval jsem do něj teť Přechodník obrazu.Jo je to na obraz a zvuk. Citovat
BeP Vloženo 20. Září 2011 Autor Vloženo 20. Září 2011 a co v nom mohlo byt zapojene, ked nemam ani cuvaciu kameru ani dvd ani nic ine. mam len HF GSMII a CD menic. Citovat
BeP Vloženo 21. Září 2011 Autor Vloženo 21. Září 2011 ja mam, resp.mal som nexusa a do tohoto konektora bol zajeny konektor aj s kablami. co mi prestane fungovat ak kupujem bolero, ktore nema tento konektor??? Citovat
BeP Vloženo 21. Září 2011 Autor Vloženo 21. Září 2011 byl tam aux! takze uz mi aux v jumbovi nepojde. tak? ci sa to da inde do bolera zapojit? Citovat
j0ska Vloženo 21. Září 2011 Vloženo 21. Září 2011 takze uz mi aux v jumbovi nepojde. tak? ci sa to da inde do bolera zapojit? Do Bolera jde připojit AUX. Z toho černého konektoru co byl zapojený do Nexusu se vezmou vodiče a zapojí se do malé modré svorkovnice.(tu budeš muset dokoupit) Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.