Weitr Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 Ahoj passat B6 se mi hodně líbí mám nabídku na fakt hezkého rv.06 vždy servis v VW .Ale má převodovku DSG já jsem s tím jel a líbilo se mi to.Je to 2.0TDI 103KW najeto 150 000km. Moje otázka zní jaká je spotřeba???A jestli vážně věříte že převodovka DSG něco opravdu vydrží? Protože vím,že určitě nestojí zrovna málo peněz.Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Září 2011 Sdílet Vloženo 27. Září 2011 určite dovoz,čierna farba,Variant... ...trafil som niečo??...podľa mňa problémový ročník,takisto 2.0 motor 103kW a čo sa týka DSG,výborná prevodovka,len či bol na nej robený pravidelný servis (serviska znesie všetko)...ak s tým jazdil nejaký pako,tak to bude kupovanie mačky v mechu a opravy sa pohybujú v pekných cenách... takže si zober nejakého kámoša od fachu,dobre poprezerať,vyskúšať,pojazdiť,trebárs si zisti históriu vozidla... dúfam,že som ti nezobral ilúzie o tomto aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weitr Vloženo 27. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2011 (editace) Ahoj díky za odpověd:-) Barva stříbrná a je to výbava Hightline a podle toho co píše je to po důchodci.Ale to jen samozřejmě píše....Já třeba 77KW nechci měl jsem ted 150kw a na tak nízký výkon bych si už nezvyknu. Editováno: 2. Říjen 2011, autor: Luďa Necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jamamura Vloženo 2. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2011 Zdravim vsechny, nedavno jsem shanel novy vzpery na zadni dvere na nas auto, narazil jsem na firmu, kde to maji novy primo od vyrobce za par kacek. Zbozi dodali hned a slo to bez problemu. Hodim vam sem odkaz, kdyby jste nekdo shanel. www.plynova-vzpera.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.