jansko Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 Zdravim Vas, mam taketo problemy: 1. stale mi na budikoch nefunguje nejaka signalka zasvietenych svetiel, striedavo, raz stretavacich, raz obrysovych svetiel, niekedy ani jedna. Je to otravne, zvlast kedze je povinne svietenie cez den, a felicia nema spinac otocny, ale gombikovy, teda neda sa posudit ci mi svietia svetla alebo nie. 2. Nesvietia mi vzadu cuvacie svetla pri cuvani. Kde najdem spinac, alebo cim to moze byt? Dakujem za odpovede, pripadne link, kedze ja som nenasiel na nete ku Felicii k tomuto nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Září 2011 Sdílet Vloženo 28. Září 2011 1.žiarovky vymeň 2.ak máš v poriadku žiarovky v zadných svetlách,tak jednoducho odpoj konektor zo spínača spiatočky na prevodovke,zapni klúč do polohy 1,prepoj konektor nakrátko...ak budú svetlá svietiť,tak máš v háji spínač na prevodovke 3.spínač máš na fotke označený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.