Přejít na obsah

Příprava k mobil. telefonu

Doporučené příspěvky

Zdravim, potřebuju poradit ohledně přípravy k mobilnimu telefonu. Koupil sem OII, přičemž je vevnitř namontovaná příprava k mobil.telefonu. Chtšl bych poprosit o radu, jestli lze tuhle připravu nějak oddělat, popř. kde lze sehnat ten adapter (nokia E52). Zatim sem našel přímo ve Škodovce, ale za necelé 4000 kč, což je celkem dost :)). Takže spíš rada, jak to odmontovat, pokud to jde. Předem díky z odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všechno jde odmontovat :D Ten adaptér buď ve škodovce nebo sehnat někde na vrakáči atd. ale asi se takhle bude shánět hodně stuha pro konkrétní model. Můžeš to používat přes BT, stačí nakódovat ŘJ na BT pokud ještě není, což ti i doporučuju, jak nakódovat v citaci nebo v servisu.

Ahoj, sežen někoho s Vagem a nastav:

u jednotky 77

zvol přizpůsobení:

channel 133 - 1 - hodnota: 1 aktivuje bluetooth

channel 134 - 0 - připojován telefonu: 0 - přes bluetooth, 1 - jen když je telefon v držáku

channel 135 - 1234 - bluetooth pin, nastavte si jiný

Pokud to ta jednotka umí tak když dáš na telefonu vyhledat tak se ti načte...i bez antény. musíš to mít jen blízko jednotky, protože ten dosah není bez antény nic moc - tj na sedadle spolujezdce.

Odmontovat to jde v celku jednoduše, vycvakneš horní kryt tý konzole a dostaneš se na dva šrouby, dál je třeba demontovat schránku spolujezdce a rámeček kolem rádia, okrasnou lištu nad schránkou spolujezdce a rámeček kolem rádia je třeba vyměnit, uvolnit rádio protože je pod ním našroubován kovový držák pod konzolí. Není toho moc :D

Mám jen fotku jak to vypadá po demontáži a pak před třemi měsíci.Ten otlak po konzoly mi zmizel cca. po 7měsících. Myslím že když pohledáš tak tu najdeš víc.

post-46170-0-73110900-1317456853_thumb.j post-46170-0-64817400-1317456832_thumb.j

Editováno: , autor: šulda
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Já bych se přidal s podobným problémem, příprava mi nevadí, ale nemůžu nikde sehnat adaptér na HTC. Na originálních stránkách mají jenom pár telefonů, takže ... Máte někdo nápad, kde pořídit adaptér, resp. jak to řešit (kromě demontáže :) ). Přes BT vše funguje .. Děkuji, Jirka

Odkaz ke komentáři

Všechno jde odmontovat :D Ten adaptér buď ve škodovce nebo sehnat někde na vrakáči atd. ale asi se takhle bude shánět hodně stuha pro konkrétní model. Můžeš to používat přes BT, stačí nakódovat ŘJ na BT pokud ještě není, což ti i doporučuju, jak nakódovat v citaci nebo v servisu.

Odmontovat to jde v celku jednoduše, vycvakneš horní kryt tý konzole a dostaneš se na dva šrouby, dál je třeba demontovat schránku spolujezdce a rámeček kolem rádia, okrasnou lištu nad schránkou spolujezdce a rámeček kolem rádia je třeba vyměnit, uvolnit rádio protože je pod ním našroubován kovový držák pod konzolí. Není toho moc :D

Mám jen fotku jak to vypadá po demontáži a pak před třemi měsíci.Ten otlak po konzoly mi zmizel cca. po 7měsících. Myslím že když pohledáš tak tu najdeš víc.

post-46170-0-73110900-1317456853_thumb.j post-46170-0-64817400-1317456832_thumb.j

Diky za odpoved, uz se natom pracuje, jen bych se chtel zeptat, kde si sehnal tu okrasnouz listu u schranky spolujezdce, hledal sem ji na netu, a nikde nic. Diky za odpověd.

Odkaz ke komentáři

Lištu i rámeček kolem rádia sem si koupil v autorizovaným servisu ( AR SERVIS JH), v Etce sem si zjistil kódy ale servis byl velice ochotnej (jako vždy) a chtěl nadiktovat VIN aby to pasovalo přesně. Objednali a druhej den to tam měli a světe div se za velmi rozumnej peníz, rámeček kolem rádia dokonce levnější jak použitej na aukru ale to už znám a proto ceny porovnávám :prc:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...