Přejít na obsah

iPhone


Winch

Doporučené příspěvky

Ahoj,

rád bych se s vámi podělil o zkušenosti, které mám z používání iPhone v Oktávce.

Se svou konfigurací jsem hodně spokojený, dělá to přesně to, co si myslím, že má.

Telefon

Po otoční klíčku se Ocativa spáruje s iPhonem přes bluetooth. Od toho okamžiku jdou všechny hovory přes reproduktory auta, slyšitelnost i kvvalita audia je perfektní. V případě nutnosti můžu zvolut soukromý hovor, potom je zvuk přesměrován do sluchátka iphonu. Ovládání hlasitosti a zvedání telefonu mám na multifunkčním volantu, i na dotykovém Boleru. Na maxidotu se zobrazují informace o stavu baterie, signálu a jménech volaných. Telefonní hovor je slyšet z reproduktorů i při poslouchání rádia, nebo vypnutém autoradiu. Do autorádia se přenáši telefonní seznam, ve kterém můžu listovat přes maxidot, nebo Bolero. Do Bolera se dají nastavit rychlé předvolby, funguje tady vyledávání (klávesnice je bohužel abcdef, ne qwertz... .)

Hudba a ostatní

Při přehrávání hudby se zobrazuje název písničky, interpreta jméno alba a pozice v písničce na displayi autorádia (to přišlo s iOS5). Přes dotykový display, nebo multifunkční volant můzu přehrávání pozastavit, nebo překakovat písničky. Drobná vada na kráse je, že se písničky začnou přehrávat automaticky po otočení klíčkem, i když třeba zrovna poslouchám rádio. Tuhle vlastnost nejde vypnout.

Navíc je z iPhone přes reproduktory přesměrován i ostatní zvukový výstup, takže při použití navigace je slyšet hlas z reproduktorů. Stejně tak i při sledování televize přes internet. Dost se těším na Musicjet.cz aplikaci pro iPhone.

Konfigurace:

iPhone 4 + iOS 5

Škoda Octavia II po faceliftu, vyrobena v květnu 2011

Autohifi: Bolero + Soundsystem

GSM: GSM II

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mne to celkem zaujalo, mam taky bolero a iphone4, prosim te co je to za aplikaci musikjet.cz? neco na spusob MTV do iphonu?

musicjet.cz je pár týdnů stará hudební služba, která ti pouští po internetu písničky třeba podle žánru. Něco jako rádio, ale bez DJů. Zajímavé na téhle službě je, že je česká a že chystají aplikaci do iPhone. Takže si budu cestou v Oktávce pouštět muziku podle mého gusta. Ale už jsme offtopic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...