kaprusik Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 zdravim vsetkych machrov.skoda superb rv 2006 navigacia blaunkpunkt DX b5 navigationsystem original s kodom.odisla mi baterka a po zadani dvoch nespravnych kodou som ju vypol a zisitl si ten spravny,ale ked som zapol zase tak uz mi svieti v ramceku napis SAFE unit lock a ziadne tlacidlo mi nefunguje vsetko je mrtve len sa rozsvieti a je tam ten napis.ma niekto stym skusenosti...vie niekto poradit???? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankra6 Vloženo 17. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2011 (editace) Být tebou kouknu na netu do manuálu , pokud ho nemáš a jestli to je jek u symphony,tak po prvním špatném zadání kodu se zablokuje na myslím 5 min po druhém na 10 a po třetím třeba na hodku až na 12 hodin myslím...musíš to nechat zaplé a počkat. Ale koukni do toho manuálu kde to bude přesně.Divné je,že se to nenakodovalo samo.Superb má nějaké komfortní kodování,které si kod pamatuje.Třeba ti někdo poradí lépe...... Editováno: 17. Říjen 2011, autor: stankra6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 Snad to někomu pomůže kdo to nemá. Manuál na DX.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.