Přejít na obsah

potřebuji poradit jake Bluetooth-HN do octavia II r.v 2005 mam columbuse s novou konfortkou

Doporučené příspěvky

Vloženo

Cau kluci potřebuji radu,rád bych si namontoval bluetooth HN ale nevim jakou tam mam dat jednotku mam moznost mit 4 varyanty a to jsou 5K0,5N0,7P6 a 3C8 vse maji stejne koncove cislo 035 730. Jinak mam octavia II r.v.2005 a mam tam namontovanou novou navi columbus s novou komfortni jednotkou.

Děkuji za radu

Vloženo

Mám aplle iphone 4,a eřj mám nabidku 5N0 035 730 D,5N0 035 730 A,5K0 035 730 B,7P6 035 730 ale k tadytem dvoum nevim poslední pismenka

3C8 035 730

nejsem si jist aby to bylo kompatybilni s mim autem a maxi dotem,nekdo mi rikal ze to nemusi fungovat tak jak ma,co to vlastne vsechno umi s columbusem

Vloženo

Na maxidot v OII 2006 zobrazuje z GSMII jednotek jen 1Z0 035 729B a bez indexu.

Jinak 5K0 a 7P6 se spoji s iPhonem a budou zobrazovat na Columbus. Na maxidot ne.

Ostatni jsou rSAP nebo Premium UMTS a ty ti nepujdou.

Vloženo

No já bych si nejdřív to "l" ve tvém nicku přepsal na "t", pak bych se naučil pravopis, potom bych využil funkci na hledání a až teprve pak bych se na něco zeptal. Sorry, ale po tobě se to fakt nedá číst.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...