abit Vloženo 22. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2011 Ahoj. Zajímalo by mně, dá-li se někde zjistit, jakou částku bych dostal od pojišťovny v případě odcizení vozidla. Před 2,5 lety jsme koupili ojetou octavii2. Cena tehdy byla 270 000,- Jelikož jsme na ni docela dlouho šetřili, sjednali jsme si na ni kromě zákonné pojistky i havarijní pojišténí (odcizení, vandalismus, živelní událost). Celkem ročně platíme kolem 10 000,-. V současné době jsme nuceni trochu více šetřit, takže začínám uvažovat, jestli to havarijko nezrušit a nenechat jen zákonné pojištění. Auto parkujeme pouze v garáži, která je součástí domu (krom občasného parkování u suparmarketů při nákupech). Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 22. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2011 No asi takto mě bylo řečeno, že nejlepší je kouknout se do bazarů kolik chtějí oni a nebudeš moc daleko kolik při odcizení dostaneš ty. Ale musí to být velmi podobné vozidlo (výbava,stav,servisy atd..). Jinak je dobré každý rok obnovovat smlouvu a snižovat hodnotu na kterou je pojištěno tvoje auto. Dělá to pak taky docela slušné penízky. Většině lidí to obnovují automaticky a tuto hodnotu jim nesnižují. Lidi se pak diví že auto mají pojištěno třeba na 300 000Kč, ale po 5 letech tuto hodnotu nikdy nedostanou a budou rádi když se při odcizení dostanou na polovinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melman Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 Zkus porovnat tvoje pojištění s nabídkou na Top-Pojištění.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hunterkyjov Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 octavia 2 combi 1.6 fsi r.v. 2005 je u ceske poj. odhadnuto na 170. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 tak jenom pro predstavu: koncem roku 2008 (12 mesic) jsem koupil novou OII 1.9 TDI za 18600 Eur, koncem roku 2010 (11 mesic) jsem mel nehodu, byla to totalka a likvidator z Allianz urcil zustatkovou cenu vozidla pred nehodou na 11200 Eur, auto melo najeto v case nehody 81 000km... cili za 23 mesicu provozu stratilo auto pres 7000 Eur... (jen pro info mel jsem GAP, cili v pohode :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.